Головна Новини Світ Росія У Путіна відреагували на удар США та Британії по Ємену: згадали Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна відреагували на удар США та Британії по Ємену: згадали Україну

Говорячи про авіаудар по Ємену колишній президент РФ Медведєв згадав про "українську еліту" та постачання зброї

12 січня 2024, 12:02 comments3984
Поділіться публікацією:

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв пов'язав удари ВМС Британії та США по хуситах у Ємені з темою про "українську еліту", "бандерівців" та проблему "розкрадання" коштів на постачаннях американської зброї. Як передає портал "Коментарі", свої думки колишній президент Росії озвучив у своєму Telegram, не проґавивши можливості поглумитися з загострення ситуації в південно-західній Азії.

У Путіна відреагували на удар США та Британії по Ємену: згадали Україну

Дмитро Медведєв. Фото з відкритих джерел

"Цієї ночі американці відкрили новий фронт проти хуситів в Ємені, відволікаючи, в тому числі, увагу від своїх проблемних київських підопічних. А проблеми з ними жахливі", — зазначив Дмитро Медведєв.

За його логікою, удари було організовано для того, щоб приховати, як Україна "збагачується" на постачанні зброї з боку США. Він апелював статтею The New York Times про те, що Пентагон не стежив за зброєю, що поставляється Україні.

"Тому зникло озброєння на $1 млрд: майже 40 000 одиниць — дрони-камікадзе, ПЗРК і прилади нічного бачення. Тепер американські ляльководи побоюються, що зброю могли вкрасти і віддати контрабандистам або хтось із їх гнилої камарильї, або київські рвачі", — вказав Медведєв.

Він заявив, що давно знайомий з відповідною філософією "української еліти" і передбачив, що всі гроші, які партнери України "з ЄС та з-за океану" в майбутньому дадуть Києву, також "розкрадуть". 

Як історія-приклад одіозний російський політик поділився своїм досвідом спілкування з "продажними бандерівцями".

Зазначимо, сьогодні сало відомо, що США та Британія завдали серію авіаударів по центрах зберігання озброєння та баз для навчання хуситів у Ємені.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому Захід робить суперечливі заяви про війну в Україні: до чого схиляються США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини