Головна Новини Світ Росія У Путіна відреагували на візит Зеленського до Вашингтона
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна відреагували на візит Зеленського до Вашингтона

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що у Кремлі не очікують "позитиву" від візиту Зеленського до Вашингтона

21 грудня 2022, 12:50 comments7280
Поділіться публікацією:

У Кремлі не очікують позитивних змін від візиту президента України Володимира Зеленського до Вашингтона. Про це заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков. Як передає портал "Коментарі", про це пише прокремлівське видання "Відомості".

У Путіна відреагували на візит Зеленського до Вашингтона

Дмитро Пєсков. Фото: з відкритих джерел

Зокрема, на запитання, чи Кремль чекає позитивних змін після візиту українського президента до США, Пєсков відповів: "Ні".

"Продовжуються постачання озброєнь, розширюється номенклатура озброєнь, що поставляються. Все це, безумовно, веде до посилення конфлікту і, власне, не обіцяє нічого хорошого Україні", – заявив головний рупор Кремля.

Варто зазначити, що президент України Володимир Зеленський здійснює перший з початку широкомасштабного вторгнення Росії візит за кордон. Зеленський вперше за 10 місяців залишив Україну та вирушив до Вашингтона. Тому вже сьогодні, 21 грудня, відбудеться раніше неанонсована зустріч президента США Джо Байдена та президента України Володимира Зеленського у Білому домі. Крім того, очікується виступ Зеленського перед Конгресом США і заява американського керівництва про виділення Україні нового пакету оборонної допомоги, який включатиме ракетні системи Patriot. Про що говорить такий поворот подій, включаючи перший із початку російського вторгнення виїзд Зеленського із країни? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.                                                                                   

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи виправдана "стеля" ціни на російську нафту – чому саме на такий крок пішов Європейський Союз.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини