Головна Новини Світ Росія У Путіна відреагували на затримання "екс-міністра" Карабаху
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна відреагували на затримання "екс-міністра" Карабаху

27 вересня Держприкордонслужба Азербайджану заявила, що зловила Варданяна при спробі втекти до Вірменії

27 вересня 2023, 18:40
Поділіться публікацією:

У РФ відреагували на повідомлення  Державної прикордонної служби Азербайджану про те, що вони затримали колишнього "главу уряду" Карабаху Рубена Варданяна при спробі втекти до Вірменії. У своїй заяві речник Путіна сказав, що він засумнівався в тому, що у Варданяна є російське громадянство. Також Пєсков сказав, що не знає, чи був Варданян "затриманий взагалі". Його слова цитує пропагандистський ТАСС.

У Путіна відреагували на затримання "екс-міністра" Карабаху

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

"Мені невідомо про те, що він був затриманий. Я не знаю, ким він був затриманий, чи був він затриманий взагалі і, чи є у нього російське громадянство", — завив він.

Також речник Путіна заявив, що якщо на момент затримання політика, виявиться, що в нього є паспорт РФ, то Москва буде "захищати його права", як свого громадянина. 

"Якщо він вийшов з російського громадянства, то це інша справа", — натякнув про інший варіант Пєсков. 

Відомо, що 27 вересня на сайті Держприкордонслужби Азербайджану з'явилося повідомлення і фото, що  колишнього "главу уряду" Нагорного Карабаху Рубена Варданяна затримано. У повідомленні йдеться, що чоловіка затримали під час виїзду з державного кордону у строну Вірменії на пункті "Лачин".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що президент Азербайджану зателефонував Путіну та вибачився. Через загибель "російських миротворців" у Нагірному Карабасі, який перейшов під контроль Азербайджану, президент Ільхам Алієв подзвонив до Володимира Путіна перепросив.  Група росіян потрапила під обстріл зі стрілецької зброї, коли поверталася зі спостережного посту. У повідомленні йдеться, що розмова відбулася з ініціативи президента Алієва. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини