Головна Новини Світ Росія У Путіна вже знають, хто вбив воєнкора Татарського
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна вже знають, хто вбив воєнкора Татарського

Прес-секретар російського диктатора заявив, що негайно поінформував про "вбивство" воєнкора Путіна

3 квітня 2023, 14:47 comments2482
Поділіться публікацією:

Прес-секретар лідера РФ Дмитро Пєсков прокоментував ліквідацію російського пропагандиста, воєнкора Владлена Татарського, фактично звинувативши у тому, що сталося Україну. Головний рупор Кремля заявив, що до теракту, можливо, "причетний" київський режим і додав, що негайно поінформував президента РФ Володимира Путіна про інцидент. Як передає видання "Коментарі", слова Пєскова цитує низку російських пропагандистських ЗМІ.

У Путіна вже знають, хто вбив воєнкора Татарського

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

"Росія зіткнулася з київським режимом. Це режим, який підтримує терористичні дії, режим, який стоїть за вбивством Дар'ї Дугіної, режим, який цілком можливо стоїть за вбивством Татарського", — обурився Пєсков.

Також речник російського диктатора аргументував, що саме з цієї причини Росія розпочала так звану "спецоперацію" в Україні. Він наплев росіянам, що Україна вбиває людей, починаючи з 2014 року.

Зазначимо, увечері 2 квітня внаслідок вибуху в Санкт-Петербурзі загинув російський пропагандист Владлен Татарський (справжнє ім'я Максим Фомін, уродженець Донбасу, колишній зек, який воював у лавах т.зв. "ДНР" і "ЛНР"). Примітно, що вибух стався у кафе, яке раніше належало ватажку ПВК "Вагнер" Євгену Пригожину. А причиною вибуху став тротил, закладений у статуетку (погруддя Татарського), вручену йому на тій зустрічі. Експерти Інституту вивчення війни (ISW) не відкидають, що Кремль може використати вбивство Татарського для посилення цензури в РФ. Експерти розповіли виданню "Коментарі", хто чи що могло стояти за вбивством Татарського, а також якими можуть бути наслідки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Росії затримали підозрювану у вбивстві пропагандиста Татарського.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини