Головна Новини Світ Росія У Путіна заговорили про можливу нову анексію
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна заговорили про можливу нову анексію

Дмитро Медведєв підтвердив готовність Росії до анексії Абхазії та Південної Осетії

23 серпня 2023, 07:25 comments2720
Поділіться публікацією:

У Кремлі стали погрожувати можливістю анексії грузинських регіонів Абхазії та Південної Осетії, які фактично і так контролює Росія, перетворивши ці колись процвітаючі території та деградуючі міста та села. Як передає портал "Коментарі", про бажання приєднати до РФ ще й частину Грузії тепер уже офіційно, заявив заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв, пише російське пропагандистське інформагентство ТАРС.

У Путіна заговорили про можливу нову анексію

Дмитро Медведєв. Фото з відкритих джерел

У своїй статті для російського видання aif.ru колишній президент РФ назвав реальною можливість "приєднання" захоплених територій до РФ. Медведєв натякнув, що все залежатиме від того, як Захід просуватиме свої інтереси у Грузії.

Дмитро Медведєв висловив переконання, що визнання так званої "незалежності" Абхазії та Південної Осетії у 2008 році відбулося згідно з усіма міжнародними нормами та згідно зі Статутом ООН.

Не обійшлося і без маразматичних заяв Дмитра Медведєва на адресу України про те, що на чолі країни зараз перебуває "фашистський режим" і саме тому нібито Росії довелося першою атакувати Україну, інакше Київ атакував би першою вже саму територію РФ.

Не обґрунтовуючи нічим свої заяви, Медведєв повторив заїжджені тези російської пропаганди про те, що Захід разом з Україною мали план щодо вторгнення на територію Росії та повалення путінського режиму. Але цей план так і не здійснився, бо Росія атакувала першою, розпочавши так звану "СВО" на території України.

Також читайте на порталі "Коментарі" — Дмитро Медведєв під час виставки трофейної натовської техніки на російському форумі Армія-2023 прокоментував можливість переговорного процесу між Україною та Росією, про який заговорили деякі ЗМІ на Заході.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи ризикне Путін вибратися з бункера – чому під питанням візити до Туреччини та Індії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини