Головна Новини Світ Росія У Путіна знайшли пояснення, чому слід продовжити атаки на безпілотники США
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна знайшли пояснення, чому слід продовжити атаки на безпілотники США

Заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв заявив, що американці "нахабніли"

17 березня 2023, 10:37
Поділіться публікацією:

Атаку на американський безпілотник у небі над Чорним морем було здійснено над частиною російської території, тому російські військові вчинили правильно. Таку думку у себе в Telegram висловив заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв, зазначивши, що таку практику російські військові продовжать і надалі.

У Путіна знайшли пояснення, чому слід продовжити атаки на безпілотники США

Дмитро Медведєв. Фото з відкритих джерел

"Загалом, простіше кажучи, американці вкрай нахабніли. І церемонитися з ними неправильно. Хоча і контакти військових потрібні, звичайно", — зазначив Дмитро Медведєв.

На його думку, повітряний кодекс оперує термінами "заборонені зони" та "зони з обмеженнями". Колишній президент Росії вважає, що безпілотники теж мають дотримуватись цих правил, особливо в період бойових дій. Далі Медведєв заявив, що БПЛА був над частиною російської території, "на яку поширюється наш суверенітет".                                                     

У властивій для себе манері Дмитро Медведєв погрожував сенатору США Ліндсі Грему фізичною розправою. Той виступив із критикою Вашингтона щодо недостатньо рішучої відповіді на інцидент у Чорному морі.                                                                             

Читайте також на порталі "Коментарі" — атака російських винищувачів над Чорним морем на американський розвідувальний дрон MQ-9 залишається однією з топ-тем. У США заявили, що продовжать польоти в міжнародному повітряному просторі над Чорним морем, росіяни попередили, що намагатимуться дістати залишки БПЛА, що впав у море. Експерти спеціально для видання "Коментарі" продовжують аналізувати ситуацію та її можливі наслідки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини