Головна Новини Світ Росія У Путіна знайшли симптоми нової смертельної хвороби: що зі здоров'ям очільника Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна знайшли симптоми нової смертельної хвороби: що зі здоров'ям очільника Кремля

У Володимира Путіна спостерігається симптоматика, схожа на ту, яка проявляється у людей з небезпечними діагнозами

9 жовтня 2023, 21:10 comments2126
Поділіться публікацією:

Останнім часом спостерігають зміни в зовнішності і мові  кремлівського диктатора  Володимира Путіна  під час  публічних виступів,  що можуть  свідчити про  поганий стан його здоров'я.

У Путіна знайшли симптоми нової смертельної хвороби: що зі здоров'ям очільника Кремля

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Путін  лікується від онкологічного захворювання. Але, як свідчать  інші джерела, він  хворіє на хворобу Паркінсона,  інформує  The Sun,  звертаючись до   документів, які надали  журналістам.

Зокрема,  під час зустрічі з  очільником Державної ради КНДР Кім Чен Ином  президент РФ протягом всього часу переминавсь з ноги ногу і був неспокійним.

На проблеми зі станом здоров’я  свідчить і та обставина, що  очільник Кремля робив  часті рухи коліном і намагавсь якось  контролювати ліву ногу.

За інформацією  спеціаліста  в області поведінкової психології Джастіна Гаспаровича, в російського президента   помітна  симптоматика, яка  характерна для  хворих з інсультом, мігренню, розсіяним склерозом, а також  пацієнтів, що потерпають від  пухлин головного мозку.

За словами експерта, в  кремлівського диктатора є  помітно чимало  тривожних симптомів, зокрема, сильні головні болі, проблеми із зором, оніміння язика і кінцівок.

"Якщо президент Путін дійсно стикається з такими проблемами зі здоров'ям, це може вплинути не тільки на його фізичні можливості, але також на прийняття рішень, рівень стресу і загальний психологічний стан", —  підсумував Гаспарович.

У Путіна знайшли симптоми нової смертельної хвороби: що зі здоров'ям очільника Кремля - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що на обличчі у Путіна помітили дивну плямуНа фоні нових чуток про хворобу господаря Кремля. На обличчі Володимира Путіна помітили дивну пляму. Журналісти її розгледіли під час відеозапису, який нещодавно з'явився. Там російський президент хвастається черговою "річницею" анексії української землі 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини