Головна Новини Світ Росія У Путіна знайшли виправдання удару по Часовому Яру, де понад 20 убитих та багато поранених
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна знайшли виправдання удару по Часовому Яру, де понад 20 убитих та багато поранених

У Міноборони РФ вихваляються, що вбили "триста націоналістів"

11 липня 2022, 15:55 comments1238
Поділіться публікацією:

У Міноборони РФ не заперечували, що завдали удару по Часовому Яру в Донецькій області, внаслідок чого щонайменше загинуло 20 людей. Ось тільки удар по багатоквартирному житловому будинку в Міноборони Росії називають "знищенням націоналістів". Тепер в оборонному відомстві країни-агресора мирних жителів Донбасу теж зараховують до націоналістів, якщо вони мають український паспорт.

У Путіна знайшли виправдання удару по Часовому Яру, де понад 20 убитих та багато поранених

Путін та Шойгу. Фото з відкритих джерел

У відомстві Шойгу виписали собі заслугу ракетний удар по Годиновому Яру, коли вони "Іскандерами" розбили гуртожиток. Через це загинуло 20 людей, ще понад 20 можуть перебувати під завалами. Рятувальники досі працюють на місці події.

Російські військові розповідають, що цілилися вони у пункт дислокації військових та вбили понад 300 людей.

Водночас до Міноборони РФ чомусь не поспішають звітувати про те, що вони втратили понад 150 осіб, серед яких мінімум 5 офіцерів після прицільного удару ЗСУ у Херсонській області. Тим часом, там Міноборони РФ втратило цілого начальника штабу 22-го армійського корпусу ЗС РФ, генерал-майора Насбуліна.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна готова повернути південь: які терміни контрнаступу ЗСУ – як Путін уже почав готуватися. Експерти розібрали по поличках ситуацію, зробивши прогноз, як далі може розвиватися ситуація.

Також видання "Коментарі" повідомляло – міністр оборони Олексій Резніков підтвердив інформацію про те, що Зеленський наказав звільнити південь України.

Раніше "Коментарі" повідомляли — на півдні знищено чотири ворожі склади — багато загиблих окупантів: стали відомі подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини