Головна Новини Світ Росія У Путіна знову розкритикували Україну: до чого тут Крим
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна знову розкритикували Україну: до чого тут Крим

Представники МЗС РФ вважають, що Кримська платформа — лише «яскравий захід», а не реальні дії

19 червня 2021, 11:19 comments1120
Поділіться публікацією:

У російському політикумі, як і раніше, всіляко висловлюють скепсис, коли Україна починає розмову про повернення Криму. За словами офіційної представниці Міністерства закордонних справ Росії Марії Захарової, анонсована Києвом "Кримська платформа" є проявом безвиході української влади.

У Путіна знову розкритикували Україну: до чого тут Крим

Марія Захарова про Кримську платформу. Фото із відкритих джерел

Як зазначила чиновниця в особистому Telegram-каналі, таку позицію лише підтверджують слова глави українського МЗС Дмитра Кулеби. Таким чином Захарова натякнула на нещодавню заяву Кулеби про "Кримську платформу", котру планують, як масштабну міжнародну подію, "важливу і яскраву".

На думку Захарової, в Україні, швидше за все, вже відмовилися від ідеї повернення Кримського півострова. Однак, щоб "зберегти обличчя", вирішили організувати "Кримську платформу". Запланований саміт, який збираються приурочити до святкування 30-річчя Незалежності, російська політик назвала "просто яскравим заходом".

При цьому Захарова вважає українську владу справжніми "мазохістами", які намагаються самі себе переконати в тому, що Крим все ще є Україною. До таких дій, за словами представниці російського МЗС, наших політиків може стимулювати відчуття власного безсилля.

Подібні реакції політиків із РФ зайвий раз підтверджують слова багатьох політичних експертів про те, що будь-яка міжнародна підтримка України в питанні деокупації та повернення Криму, категорично не подобається Кремлю.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, як, на думку нардепа, наслідки Женевського саміту можуть вплинути на ситуацію з анексованим Кримом і війною на Донбасі. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, які нові проблеми з водою для Криму з'явилися у російських окупантів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Nedim Khalilov

19 червня 2021, 13:29

она права в том, что власти Украины занимаются ЕРУНДОЙ, вместо того чтобы действительно и реально приступить к возвращению Крыма, они занялись дешевыми представлениями... я например, жду санкции Прокурору Международного Уголовного Суда на прямое расследование по Крыму... в этом году могут принять дополнительное решение о вводе контроля ООН по Крыму... санкция ожидаема в июне...


Новини