Головна Новини Світ Росія У Путіна знову заговорили про "умови миру" в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна знову заговорили про "умови миру" в Україні

Захарова розкрила умови для досягнення миру в Україні

22 лютого 2023, 20:14 comments3906
Поділіться публікацією:

Речниця російського дипломатичного відомства Марія Захарова заявила, що Україна та Захід не виконують необхідних умов, щоб досягти миру. А потім вона "висунула вимоги" щодо цього. Про це Захарова сказала під час свого брифінгу.

У Путіна знову заговорили про "умови миру" в Україні

Марія Захарова (фото з відкритих джерел)

"До останньої можливості ми завжди використовуємо переговорний процес. Дипломатія та можливості врегулювання для нас завжди у пріоритеті. В цьому разі всі можливості були випробувані та водночас вичерпані. Для якнайшвидшого миру потрібна політична воля Заходу, якщо хтось це досі не зрозумів, і його київських підопічних", — заявила Захарова, поскаржившись нібито на відсутність такої волі.

Захарова вкотре повторила традиційний кремлівський наратив, що нібито Росія ніколи не відмовлялася від діалогу та пошуку дипломатичних способів урегулювання конфлікту. Речниця російського МЗС заявила, що це незмінна позиція незалежно від того, з ким РФ має справу: із союзниками, з друзями, з партнерами чи з державами, які не мають до Москви доброзичливих почуттів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Байден відреагував гостро відреагував на ядерний шантаж Володимира Путіна та рішення Росії про зупинення участі в ДСНО. Рішення Росії призупинити свою участь у Договорі про стратегічні наступальні озброєння (ДСНО) є великою помилкою, заявив Джо Байден. Також Джо Байден взяв участь у саміті країн Бухарестської дев'ятки (Болгарії, Чехії, країн Балтії, Угорщини, Польщі, Румунії та Словаччини). Він зазначив, що всі ці держави "знають краще, ніж будь-хто", що поставлено на кін в Україні.               



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини