Головна Новини Світ Росія У Путіна зробили нову заяву через постачання зброї Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна зробили нову заяву через постачання зброї Україні

Володін заявив, що рішення Вашингтона та Брюсселя "ведуть світ до страшної війни" і "зовсім іншим бойовим діям"

22 січня 2023, 17:10 comments30587
Поділіться публікацією:

Кремлівські політики не можуть заспокоїтися через постачання Україні наступального озброєння. У Путіна заявили, що це призведе до "глобальної катастрофи". Окрім цього, рішення США та Європейського союзу щодо нового пакету військової допомоги нібито "ведуть світ до страшної війни" і "зовсім іншим бойовим діям". Відповідну заяву зробив спікер Держдуми РФ В'ячеслав Володін.

У Путіна зробили нову заяву через постачання зброї Україні

В'ячеслав Володін (фото з відкритих джерел)

"Якщо Вашингтон і країни НАТО поставлять озброєння, яке буде використане для завдання ударів по мирних містах і спроб захоплення наших територій, як вони погрожують, — це призведе до заходів у відповідь з використанням більш потужної зброї", — сказав Володін.

Кремлівський політик заявив, що рішення Вашингтона та Брюсселя "ведуть світ до страшної війни" і "зовсім іншим бойовим діям".

"З огляду на технологічну перевагу російської зброї, закордонним політикам, які приймають такі рішення, необхідно зрозуміти: це може закінчитися трагедією світового масштабу, яка знищить їхні країни", — заявив Володін.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, коли відбудеться наступний Рамштайн і про передачу якої техніки буде йти мова. Міністр оборони України Олексій Резніков оголосив, коли відбудеться наступна зустріч. Тоді як Офіс президента назвав про яку військову техніку будуть говорити на зустрічі міністрів оборони в Німеччині. 21 дня представник Офісу президента України Андрій Сибіга під час телемарафону повідомив, що на наступній зустрічі контактної групи у Рамштайні будуть обговорювати передачу авіаційної техніки для України. Окрім того, міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що наступна зустріч союзників України у Німеччині відбудеться в середині лютого.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rbc_news/67021
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини