Головна Новини Світ Росія У Путіна зробили нову заяву щодо переговорів з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна зробили нову заяву щодо переговорів з Україною

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що так звана "спецоперація" в Україні продовжуватиметься

29 листопада 2022, 12:50 comments2721
Поділіться публікацією:

У Кремлі відкидають можливість переговорів з Україною. Там вважають, що цьому начебто заважає "українська позиція". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова, якого цитує російський "Інтерфакс".

У Путіна зробили нову заяву щодо переговорів з Україною

Дмитро Пєсков. Фото: з відкритих джерел

"Справді, поки що ніякі переговори неможливі, тому що їх абсолютно заперечує українська сторона. Спеціальна військова операція триває", — заявив Дмитро Пєсков.

Прес-секретар президента РФ уточнив, що для мирних переговорів нібито потрібна так звана "політична воля України". Також він знову згадав "вимоги Росії", які нібито "добре відомі".

Варто нагадати, що останнім часом у Москві перейшли до відкритого шантажу щодо переговорів з Україною, там вимагають виконати "вимоги Москви" і нібито терористичні ракетні атаки по мирних містах закінчаться.                                                        

Читайте також на порталі "Коментарі" – у британській розвідці розповіли, чому росіяни припинили розгортання БТГ в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – моніторингова група Беларускі Гаюн повідомила, що Росія перекинула до Республіки Білорусь (РБ) великий ешелон з військовою технікою: не менше 15 одиниць ЗРК "Тор-М2" та 10 одиниць інженерної техніки. Тим часом, самопроголошений білоруський президент Олександра Лукашенка продовжує "качати" тему необхідності мирних переговорів між Україною та Росією, запевняючи, що їм заважають США. Чого і чому найближчим часом очікується Україна з боку Білорусі? Журналісти "Коментарів" із цим питанням звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини