Головна Новини Світ Росія У Путіна зробили прогноз щодо ядерного удару по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна зробили прогноз щодо ядерного удару по Україні

У Кремлі вважають, що НАТО не наважиться дати відповідь Росії на застосування ядерної зброї в Україні

27 вересня 2022, 13:55 comments3486
Поділіться публікацією:

Російські війська можуть безкарно застосувати ядерну зброю в Україні, тому що жодна з країн НАТО не ризикне завдати ядерного удару у відповідь по Росії. Як передає портал "Коментарі", таку думку у себе в телеграмі висловив заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв.

У Путіна зробили прогноз щодо ядерного удару по Україні

Кремль. Фото: з відкритих джерел

Екс-президент РФ вирішив пофантазувати, написавши у себе в Телеграм, що можна уявити ситуацію, що Росія завдала ядерного удару по Україні як покарання за дії київського режиму, що загрожують майбутньому самій Росії. Те, що впевнений Медведєв, не розв'яже руки НАТО і Альянс не відкрито втручатиметься в конфлікт.

"Безпека Вашингтона, Лондона, Брюсселя для Північноатлантичного альянсу набагато важливіша за долю нікому не потрібної України", – вважає Дмитро Медведєв.

Заступник голови Ради безпеки РФ упевнений, що Росії зійде з рук застосування будь-якої ядерної зброї в Україні. Ніхто на Заході не готовий піднімати високо ставки і тим більше "гинути в ядерному апокаліпсисі". Тому жодної відповіді Москві на застосування ядерної зброї в Україні не буде.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Білому домі оцінили можливість застосування Росією в Україні ядерної зброї, розповівши чи є ознаки того, що Росія розпочала підготовку.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Молдова побоюється, що російська газова компанія "Газпром" може скоротити або припинити постачання газу до країни з 1 жовтня і розглядає альтернативні джерела енергії, заявила президент Майя Санду. Тим часом у Кишиневі почалися явно підігріваються РФ протести з вимогою відставки Санду та її прозахідного уряду через високу інфляцію та ціни на паливо. Як може далі розвиватись "молдавський кейс"? Чи зможе Захід утримати країну в орбіті свого впливу, чи Росія перетягне ковдру на себе? Які ризики є тут для України? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

777

27 вересня 2022, 16:00

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, по обoюднoмy сoгласию, пpoсто попpобуй ----- https://7l.ink/goo

семён

27 вересня 2022, 14:42

Возможно, вы уверены, что все это - полнейший бред; А че, *ля, если нет? Че будет, если нет? Вы скажете: такого не случится с нами никогда! А че, *ля, если да? Вот так вот - раз, и да?

grau

27 вересня 2022, 14:22

украина сама нанесет ответный

Ігор

27 вересня 2022, 14:02

Посольства країн з Київа не їдуть, в західних областях все чудово - договірняк працює, там буде безпечно. Все інше - витратний матеріал. Поки засліпленні ІСТV збагнуть небезпеку, вони вже будуть багато днів корчитись в агонії від опіків. Зате божевільному Че Геварі (соратник тиранів братів Кастро, який тероризував Америку) не треба буде повертатися на сцену.

Євген

27 вересня 2022, 13:34

Павло, не на хер, а на кол! Как минимум на кол, но лучше медленно опускать ногами в кислоту.

Павло

27 вересня 2022, 13:14

Пошел он на хер алкаш хренов.


Новини