Головна Новини Світ Росія У Путіна зробили заяву щодо його можливої зустрічі із Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна зробили заяву щодо його можливої зустрічі із Зеленським

Конкретних кроків з підготовки даного заходу в РФ не робили

17 червня 2021, 13:52
Поділіться публікацією:

У Російській Федерації готові до зустрічі глави Кремля Володимира Путіна і українського державного глави Володимира Зеленського, проте організацію її підготовки поки не ведуть. Таку заяву зробив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, пише видання РБК-Україна з посиланням на ТАРС.

У Путіна зробили заяву щодо його можливої зустрічі із Зеленським

Володимир Путін - фото з відкритих джерел

За словами спікера Кремля, конкретних кроків з підготовки даного заходу в РФ не робили:

"Раніше президент Путін вже констатував свою готовність зустрітися з президентом Зеленським. Він про це говорив сам, публічно. Упевнений, що в цьому плані нічого не змінилося", — зазначив Дмитро Пєсков.

У виданні нагадують, що раніше президент Володимир Зеленським запропонував Володимиру Путіну провести зустріч. У відповідь російський лідер заявив, що йому завжди є про що поговорити з державним главою України.

Раніше видання "Коментарі" писало, що вчора в Женеві відбувся американо-російський саміт. Увечері за його підсумками лідери США і РФ — Джо Байден і Володимир Путін — дали роздільні прес-конференції. Експерти розповіли виданню "Коментарі", які очікування виправдалися, а які ні. А також про те, як зустріч глав держав вплине на Україну. Політолог, співробітник Міжнародного центру перспективних досліджень (МЦПД) Максим Степаненко вважає, що зустріч президентів пройшла досить успішно як для США, так і для РФ. З його слів, хоч і не було значного прогресу, але не було і відкату. Як США, так і РФ бачать для себе прагматичний інтерес у налагодженні, перш за все, у галузі безпеки, якихось конструктивних відносин між своїми країнами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини