Головна Новини Світ Росія У Радфеді пригрозили Заходу ядерним ударом і сказали, що до цього призведе
commentss НОВИНИ Всі новини

У Радфеді пригрозили Заходу ядерним ударом і сказали, що до цього призведе

У Росії припустили, що їхню країну, нібито можуть спровокувати на завдання ядерного удару у відповідь по країнах Заходу

26 вересня 2024, 16:10
Поділіться публікацією:

У Росії припустили, що нібито низка країн Європейського Союзу може спробувати спровокувати Кремль на ядерний удар. Про це, зокрема, заявив заступник голови комітету Ради Федерації з міжнародних справ Володимир Джабаров.

У Радфеді пригрозили Заходу ядерним ударом і сказали, що до цього призведе

Ядерна зброя РФ

За його словами, наслідки від постачання далекобійної зброї в Україну, про які попереджав диктатор Володимир Путін, мають насторожити "солідні країни".

При цьому у зв'язку з "можливими провокаціями" сенатор країни-агресора припустив, що буде розроблено механізм того, у яких випадках потрібна відповідь, а коли можна обмежитися "жорстким попередженням". Джабаров зазначив, що заяви Володимира Путіна про зміни в ядерній доктрині мають насторожити великі країни.

Він вважає, що невеликі країни, які не мають ядерної зброї, можуть навіть не усвідомлювати наслідків своїх провокацій.

"Вони можуть навіть не розуміти, що можуть спровокувати. Серйозні країни, насамперед які теж мають ядерну зброю, замисляться, чи варто посилати в Україну різні дрони, літаки. У результаті це може призвести до ударів у відповідь по країнах, що співпрацюють з Україною", — сказав Джабаров.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що до ремлівський диктатор Володимир Путін змінив основи державної політики ядерного стримування і це нова реальність російсько-української війни . Експерти вважають, що Захід справді втомився від погроз. І "червоні лінії" Путіна справді перейдено. Але одна справа, коли лунають безглузді заяви "нікого і звуть його ніяк" Медведєва, а інша справа – зміна ядерного документа з акцентом на міжнародну реакцію та аудиторію, яка схильна сприйняти це як надзвичайну подію .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини