Головна Новини Світ Росія У РДК назвали головну мету операції у прикордонних районах РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У РДК назвали головну мету операції у прикордонних районах РФ

Російські добровольці готові робити все, щоб у прикордонних районах жодних виборів Путіна не було

13 березня 2024, 12:50
Поділіться публікацією:

Бійці Російського добровольчого корпусу продовжуватимуть реалізовувати свої плани, щоб не допустити проведення на прикордонних з Україною теренах так званих виборів російського диктатора Володимира Путіна. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "УП" розповів голова та засновник РДК Денис Нікітін із позивним White Rex.

У РДК назвали головну мету операції у прикордонних районах РФ

Російський добровольчий корпус. Фото з відкритих джерел

"Я думаю, що бійці Російського добровольчого корпусу зроблять все, щоб у прикордонних з Україною районах жодних виборів (Ред. – президента РФ) не було. Ймовірно, це можна назвати однією з цілей нашої поточної операції", – прокоментував Денис Нікітін.

За його словами, бійці РДК можуть вплинути та показати людям, що в РФ плануються не вибори, а фарс і це одне з політичних завдань російських добровольців.

Також він розповів, що після кожної подібної операції до лав РДК хочуть приєднатися дедалі більше росіян. Боєць вважає, що кожна така операція доводить, що боротися з путінським режимом можна і потрібно це робити виключно зі зброєю.

"Жодних беззубих акцій, як ліхтарики у нічне небо, або чим там російська опозиція займалася останні 20 років. Це все не працює. Смерть Олексія Навального лише переконала всіх у нашій правоті. Лише збройний опір. І РДК показує, як виглядає цей збройний опір, як виглядає справжня боротьба за майбутнє Росії", – заявив він.

Читайте також на порталі "Коментарі" — вранці 12 березня легіон "Свобода Росії", РДК та Сибірський батальйон перетнули українсько-російський кордон та розпочали активні бойові дії на території Російської Федерації. У Головному управлінні розвідки Міноборони запевняють, що ці сили діють як самостійні підрозділи, оскільки складаються з громадян РФ. Про що говорить цей рейд і до чого може спричинити? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини