Головна Новини Світ Росія У РФ цинічно повідомили заради чого масово вбивають українців
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ цинічно повідомили заради чого масово вбивають українців

Колишній міністр освіти Дмитро Табачник запропонував відмовитися від терміну «СВО», оскільки між РФ і Україною іде війна за «виживання православ’я»

31 травня 2024, 19:33 comments12785
Поділіться публікацією:

В четвер, 30 травня, у Москві пройшов форсайт-форум "Какая победа нам нужна?". Участь у форумі брали Олександр Дугін, "автор Конституції України", як його названо майже в усіх заголовках російських ЗМІ, колишній міністр освіти України Дмитро Табачник, заступник голови Держдуми Петро Толстой, із відеозверненням до учасників виступила офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова.

У РФ цинічно повідомили заради чого масово вбивають українців

Дмитро Табачник

Табачник у своєму виступі, зокрема, заявив, що "потрібно називати речі своїми іменами" та відмовитись від терміну "СВО" — бо те, що відбувається зараз, – це "війна за цивілізаційне виживання православ'я та Росії".

Окрім того, Табачник додав, що перемогу над Україною має супроводжувати "рерусифікація тих земель, які були відкинуті від історичної Росії та українізовані".

"Тобто, українців масово вбивають "заради російського православ'я". А скільки в нас досі захисників руссо-православія у місцевій та центральній владі, скільки любителів руссо-попів досі не дають ухвалити закон про заборону РПЦ в Україні і визнання її терористичною організацією, залученої до збройного нападу Росії?  Для них це теж "захист православія", тож війну "необхідно припинити і домовитись з Росією"?"
— запитує політтехнолог Олексій Голобуцькийю

До речі, Табачник стверджує, що 1,5 місяці на початку "воював в СВО і дійшов практично до Києва".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що терористична Росія та Китай зараз опинилися перед дуже складним вибором. Зокрема,  ці країни вичерпали можливості розвитку своєї економіки тими інструментами, якими користувалися раніше. Наприклад, у Росії спостерігається спад показників зростання ВВП. Тобто, росіяни відчувають, що не мають доступу до кращих стандартів життя. У такій ситуації для диктатур виникає велика спокуса об'єднати суспільство через "маленьку переможну війну". При цьому слабка реакція Заходу на початку війни дозволила затягнути конфлікт.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини