Головна Новини Світ Росія У РФ маразм міцнішає: Симоньян подякувала Путіну за те, що той мочить людожерів
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ маразм міцнішає: Симоньян подякувала Путіну за те, що той мочить людожерів

Симоньян лицемірно подякувала Путіну за війну в Україні

20 грудня 2022, 15:00
Поділіться публікацією:

Одна з топових пропагандисток Кремля, головний редактор "RT" Маргарита Симоньян висловила подяку президенту Росії Володимиру Путіну за те, що він "мочить людожерів". Свою заяву скандальна пропагандистка зробила на офіційній церемонії, де російський диктатор вручив їй орден Пошани.

У РФ маразм міцнішає: Симоньян подякувала Путіну за те, що той мочить людожерів

Маргарита Симоньян. Фото: із відкритих джерел

Після отримання ордена Маргарита Сімоньян підійшла до трибуни, де звернулася до президента РФ зі словами подяки.

Пропагандистка зазначила, їй дуже приємно працювати під керівництвом Путіна, який, за словами Симоньян, зробив свого часу все, щоб не допустити, коли почнуться хвилювання у Чечні, Дагестані, на Кавказі, у 2008 році ухвалив рішення вторгнутися до Грузії, потім втрутився у ситуацію в Нагірному Карабаху, а сьогодні веде війну в Україні. Це, на думку Маргарити Симоньян, є боротьбою з людожерами. Про що тепер говоритимуть російські пропагандисти неважко здогадатися. Меж маразму немає і не було.

"Сьогодні, щодня бачачи, що відбувайся у Донецьку, неможливо не хвилюватися, неможливо не переживати. Дякую вам, що ви з болем, з кров'ю вириваєте з кривавої пащі цих людожерів наших людей", – цинічно заявила Симоньян.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у традиційному вечірньому зверненні 19 грудня президент України Володимир Зеленський серед іншого зазначив, що РФ втратила в цій війні вже майже сто тисяч своїх людей. При цьому Кремль не може сказати, заради чого, не здатний визнати своїх помилок і боїться реальності. Тим часом сьогодні, 20 грудня, виповнюється 300 днів з початку широкомасштабного вторгнення Росії в Україну. Як оцінюєте результати цих трьох сотень днів протистояння? Які перспективи завершення війни у 2023 році? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

20 грудня 2022, 15:23

Огнем и Мечом, Молитвой и Крестом эту не честь можно и нужно истребить!!! Слава Богу Живому!!! Слава Украине и её защитникам!!!


Новини