Головна Новини Світ Росія У РФ назвали 4 мости в Німеччині, які можуть зруйнувати "у відповідь на удар" по Кримському мосту
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ назвали 4 мости в Німеччині, які можуть зруйнувати "у відповідь на удар" по Кримському мосту

Кремль продовжує сипати погрозами, аби Німеччина не передала Україні далекобійну зброю

4 березня 2024, 14:07 comments2955
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", топовий російський пропагандист Дмитро Кисельов, який, як відомо, без погодження з Кремлем не озвучує від себе меседжі, у програмі "Вісті тижня" назвав чотири мости в Німеччині, які Росія може зруйнувати "у відповідь на удар" по Керченському мосту у тимчасово окупованому Криму.

У РФ назвали 4 мости в Німеччині, які можуть зруйнувати "у відповідь на удар" по Кримському мосту

Удар по Кримському мосту. Фото з відкритих джерел

"За всієї просунутості співрозмовників у них у головах не спливають картинки мостів у Німеччині. У цій досить тісній країні немає таких довгих, як Кримський. Але все ж теж є на що подивитися через ракетний приціл. …Шкода буде, але що робити? Наш Кримський міст їм не шкода", – сказав пропагандист.

Потім одіозний ведучий перерахував чотири німецькі мости, по яких Росія може завдати "удар у відповідь": Ферманзундський і Рюгенський мости на півночі Німеччини, які з'єднують материкову частину країни з островами Фемарн і Рюген, залізничний міст Гогенцоллернів у Кельні і Магдебурзький водний міст, що з'єднує два канали через Ельбу за 150 км від Берліна.

Дмитро Кисельов заявив, що можна атакувати відразу 4 мости, тому що рівнозначних по довжині мостів у Німеччині немає: "Доведеться звернути увагу і на інші мости в Німеччині, щоб добрати відповідні збитки погонними метрами".

Читайте також на порталі "Коментарі" — канцлер ФРН Олаф Шольц підтвердив справжність записів, оприлюднених російськими пропагандистами, на яких німецькі офіцери обговорюють передачу Україні далекобійних ракет Taurus та знищення Кримського мосту. Віце-голова парламентської групи "Зелених" Агнешка Брюггер звинуватила російського диктатора Володимира Путіна у тому, що він намагається дестабілізувати ситуацію у Німеччині. Про що свідчить факт оприлюднення даних записів? Як ситуація може розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

4 березня 2024, 14:53

Світ вже не такий як був і яким його збудували юдейці собі на користь. Світ багато-полярний і кожна полярність буде захищатись. Особливо коли є чим захищатись і є креативне мислення як краще це зробити. Замість бандерівського нацистського мотлоху юдейці які мають тільки лопати. Вони здатні креативно красти випрошувати і вереск піднімати. Зміни і розвиток - це не для них. Вони програли тому що не хотіли змінюватись.


Новини