Головна Новини Світ Росія У РФ назвали причину, через яку доведеться розпочати "повноцінну війну" з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ назвали причину, через яку доведеться розпочати "повноцінну війну" з Україною

Скандальний соратник Путіна вибухнув черговою порцією заяв і торкнувся українського Криму

24 травня 2022, 16:17 comments4047
Поділіться публікацією:

У Росії продовжують стверджувати, що досі нібито не ведуть повномасштабну війну проти України, захоплюючи її територію та вбиваючи громадян України. Проте у Кремлі вважають, що повноцінна війна з Україною може ще статися і причиною цього може стати спроба України силою повернути Крим. Як передає видання "Коментарі", таку заяву у себе в телеграмі зробив заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв.

У РФ назвали причину, через яку доведеться розпочати "повноцінну війну" з Україною

Дмитро Медведєв. Фото з відкритих джерел

Російський політик, який останнім часом знову став одним із найопальніших спікерів Кремля, заявив, що Росія не може адекватно поставитися до ідеї автономії Криму у складі України. Такі пропозиції офіційна Москва може сприйняти, як справжнісіньке хамство на адресу РФ, загрозу її територіальної цілісності, що згодом призведе до початку повномасштабної війни.

За словами Медведєва, саме тому в Росії немає і не буде політика, який би спробував порушити питання Криму. Ця тема для Росії давно закрита та обговоренню вона не підлягає.

Дмитро Медведєв заявив, що той російський політик, який міг би знову почати обговорювати питання Криму, дуже швидко перейшов би в розряд національних зрадників.

Зазначимо, президент України Володимир Зеленський під час свого виступу на Всесвітньому економічному форумі у Давосі не оминув тему Криму. Він допустив його визволення від російських загарбників, але визнав, що Україні доведеться заплатити дуже велику ціну – тисячі життів українських захисників.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Офісі президента попередили, що деяких учасників форуму в Давосі міг вразити "вірус сліпоти".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

viktor

24 травня 2022, 17:48

Налейте этому чучелу в чшку нашей бурачанки,хай успокоится и не несет чушь.


Новини