Головна Новини Світ Росія У РФ назвали терміни, на коли готують "референдуми" щодо "приєднання" Донбасу, Херсонщини та Запоріжжя
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ назвали терміни, на коли готують "референдуми" щодо "приєднання" Донбасу, Херсонщини та Запоріжжя

У Росії не відмовилися від ідеї анексії частини українських територій

1 червня 2022, 14:00 comments1024
Поділіться публікацією:

У Росії не поспішають приєднувати окуповані території, але будують плани щодо проведення "референдумів" щодо приєднання цих регіонів до РФ на кінець року. Насамперед росіяни мають намір провести анексію Донбасу, а потім взятися за анексію Херсонської та Запорізької області. Сьогодні російські воску продовжують наступ на сході і півдні країни, тому в Москві не можуть точно назвати дату, коли саме можуть відбутися "референдуми". Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив член міжнародного комітету Ради федерації Росії, сенатор Сергій Цеков, пише російське пропагандистське видання "РИА Новости".

У РФ назвали терміни, на коли готують "референдуми" щодо "приєднання" Донбасу, Херсонщини та Запоріжжя

Сергій Цеков. Фото: з відкритих джерел

Російський політик зазначив, що у Москві розглядають варіанти, коли саме провести фейкові "референдуми" щодо "приєднання" до території РФ Донбасу, Херсонської та Запорізької областей. Вони можуть пройти протягом цього року.                                                                     

Перед цим про апетити Кремля на українські території висловився секретар генради "Єдиної Росії" Андрій Турчак. Російський політик заявив, що у нього немає сумнівів у тому, що Херсонщина та Донбас увійдуть до складу РФ.                              

Читайте на порталі "Коментарі" — про який "світ" для України заговорили на Заході – чого підштовхують Київ і як бути українцям. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю детально розібрали нещодавні вислови Заходу про війну в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – інтрига у Молдові закручується: чи наважиться Санду дотиснути Додона – чого чекатиме надалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

1 червня 2022, 13:25

Території можна повернути. Загублені концентрованою байдужістю православного УПА-талібану під керівництвом Зе, десятків тисяч життів цивільних - ні. Як і полегшити їх багатоденні, не людські страждання.


Новини