Головна Новини Світ Росія У РФ не бачать проблем для участі Путіна в саміті G20
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ не бачать проблем для участі Путіна в саміті G20

Росія нібито готова до діалогу і не буде "уникати переговорів"

11 вересня 2022, 17:11 comments1354
Поділіться публікацією:

В РФ вважають, що для участі президента Путіна в саміті "Великої двадцятки" немає жодних проблем та перешкод. Таку заяву стосовно майбутнього G20 зробив очільник МЗС РФ Сергій Лавров, пише російське  ТАСС.

У РФ не бачать проблем для участі Путіна в саміті G20

Сергій Лавров (фото з відкритих джерел)

"Не бачу проблем у тому, щоб він взяв гідну участь у майбутніх заходах, включаючи саміт Групи двадцяти", — сказав Лавров.

Також Лавров вкотре заявив, що нібито Росія готова до діалогу та не буде "уникати переговорів".

 Відомо, що саміт "Великої двадцятки" (G20) має розпочатися 15 листопада в Індонезії. На захід запросили президента України Володимира Зеленського.

 Нагадаємо, що "Коментарі" писали про реверанс Ердогана у бік Путіна – чи є небезпека для українсько-турецьких відносин. Президент України Володимир Зеленський обговорив із Халуком Байрактаром, гендиректором турецької компанії "Байкар" (Baykar), яка виготовляє безпілотники "Байрактар", деталі будівництва заводу "Байкар" у нашій країні та виробництво нової продукції з використанням українських комплектуючих. Також Зеленський високо оцінив внесок Х.Байрактара та його компанії у збільшення потужності українських Збройних Сил у боротьбі з агресором – та вручив йому орден "За заслуги" І ступеня. Тим часом, днями президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган зробив низку явно проросійських заяв. Так, він погодився з президентом РФ Володимиром Путіним щодо того, що зерно з України нібито їде до "багатих" західних країн, а не до Африки та Азії. Крім того, розкритикував Захід через військову підтримку України та санкції проти РФ. Керівник Центру політичної розвідки, політтехнолог Олег Постернак впевнений, що на заяви і публічну позицію Ердогана впливають президентські та одночасно парламентські вибори в Туреччині, які мають відбутися в червні 2023 року.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини