Головна Новини Світ Росія У РФ погрожують Британії ядерним ударом: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ погрожують Британії ядерним ударом: що відомо

У Держдумі РФ пригрозили завдати Великобританії ядерних ударів

20 вересня 2022, 20:09 comments1301
Поділіться публікацією:

У Російській Держдумі знову погрожують Британії. На цей раз пропагандисти заявляють, що перетворять країну на "марсіанську пустелю". Таку заяву зробив депутат Держдуми Андрій Гурулєв, пише Sky News.

У РФ погрожують Британії ядерним ударом: що відомо

Кремль знову погрожує ядерною зброєю (фото з відкритих джерел)

Гурулєв заявив, що РФ нібито не збирається використовувати ядерну зброю для ударів по Україні, але може її застосувати для обстрілів Німеччини, Британії.

"Коли Байден каже, що буде якась реакція, "у нас п'ята стаття", але якщо з британських островів протягом п'яти хвилин зробити марсіанську пустелю – тактичною оперативною зброєю без залучення стратегічного потенціалу, то п'яту статтю можна застосувати лише за кого? За марсіанську пустелю, якої вже не існує як держави. Нічого вони не дадуть відповіді", — сказав він.

Але він уточнив, що такий варіант можна розглядати, коли НАТО відправить свої війська в Україну.

 Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Верховній Раді розповіли, чим закінчиться для путіна авантюра з "референдуми" в Україні. Починаючи з 19 вересня, ніби по команді колаборнати на тимчасово окупованих територіях почали піднімати тему "референдумів" по приєднанню окупованих районів Донецької , Луганської, Херсонської і Запорізької областей до Росії. Нардеп фракції "Слуга народу" Єгор Чернєв переконаний, що "референдуми" на окупованих територіях ще глибше заженуть путіна у глухий кут. У військовому плані жодних змін на краще для росіян не відбудеться. Військ та техніки від "референдуму" в них на фронті більше не стане. ЗСУ продовжать наступати та звільняти свої території, а вони продовжать відступати.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини