Головна Новини Світ Росія У РФ погрожують "покарати рублем" відомого співака за позицію щодо України
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ погрожують "покарати рублем" відомого співака за позицію щодо України

У Росії заговорили про те, щоб конфіскувати майно Меладзе

24 грудня 2023, 23:40
Поділіться публікацією:

Російського співака  Валерія  Меладзе в Росії можуть  "покарати  рублем" за нібито те, що він  підтримує Україну, проти якої російський   режим  почав  повномасштабну війну, яку  там називають  "спеціальна військова операція".

У РФ погрожують "покарати рублем" відомого співака за позицію щодо України

Валерій Меладзе (фото з відкритих джерел)

Керівник руху "Ветераны России" Ільдар Резяпов  підготував  посадовцям  Ради Федерації Росії та Державної думи пропозиції щодо  позбавлення   Меладзе  авторських відрахувань з Росії, повідомляє Telegram-канал Mash.  Як переконаний  Резяпов, технічно це можна реалізувати,  коли  проти  співака  порушать справу "за екстремізм", а  далі  судова установа   винесе  рішення  щодо конфіскації  його майна (до нього також відносяться авторські права).

"Валерія Меладзе можуть позбавити авторських виплат за прослуховування його творчості в Росії. І направити ці гроші на користь держави, в тому числі і на підтримку бійців на "СВО", — наголошують в публікації.  

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Брежнєва відверто розповіла, як на неї вплинуло розлучення з МеладзеУкраїнка   Віра Брежнєва  говорить, що після того,  як вона  розлучилась  зі своїм чоловіком  Костянтином Меладзе, вона дуже змінилась.  Співачка стверджує, що їй було  непросто відпускати минуле життя, де  зірка почувала себе щасливою, але саме  розлучення  круто її змінило.

Тепер Віра Брежнєва  стверджує, що до розлучення вона була дуже вимоглива до себе і не дозволяла собі робити помилки.  Але сьогодні  знаменитість  змінилась — може,  від її поведінки  незручно іншим, але вона відчуває себе такою, як  є.

До слова, чутки про  те, що  Брежнєва і Меладзе розлучились,  ходили більш, як  рік. І тільки недавно зовсім недавно Віра Брежнєва сказала, що це правда. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини