Головна Новини Світ Росія У РФ помер музикант групи "Машина времени" і "Земляне"
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ помер музикант групи "Машина времени" і "Земляне"

Юрій Ільченко помер у 72 роки

31 січня 2024, 22:50 comments1974
Поділіться публікацією:

Маючи 72 роки, пішов з життя  відомий  рок-музикант з РФ  Юрій Ільченко.

У РФ помер музикант групи "Машина времени" і "Земляне"

Музикант Юрій Ільченко (фото з відкритих джерел)

Як інформують  пропагандистські ЗМІ РФ,  першим про  те, що помер  рок-музикант,  написав журналіст Владислав Бачуров. Він повідомляє, що Юрію Ільченку було 72 роки. Чи був  хворий  останнім часом  музикант, не повідомляють.

"Умер "ты можешь ходить как запущенный сад, а можешь все наголо сбрить", — пише Бачуров, оприлюднивши рядки з пісні групи "Машина времени".

Повідомляють, що  сам виконавець року  народивсь в Ростові-на-Дону 1951 року, пізніше поїхав до Санкт-Петербурга. З дитинства він захоплювавсь  музикою і в 18 років легко потрапив до групи  "Міфи", де виконував  клавішні партії, а також грав на ритм-гітарі. Ще  Юрій Ільченко  мав яскравий вокал.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії помер лікар, який обіцяв довголіття Путіну.  Провідний  російський геронтолог, засновник Інституту біорегуляції та геронтології, академік РАН Володимир Хавінсон пішов з життя, маючи  77 років. Саме цей російський академік в  2017 році наобіцяв господарю Кремля  Путіну “мінімум 20 років” активного життя. Про це інформує  The Moscow Times, посилаючись на віце-губернатора Санкт-Петербурга Олега Єргашева. 

Науковець, якого російські  медіа назвали “особистим геронтологом” президента Володимира Путіна, ще з  початку 1990-х займавсь  проблемами старіння та продовження активного життя. Він зареєстрував 13 лікарських препаратів та 64 види БАД на основі пептидів.
 В 2017 році президент РФ  вручив Хавінсону орден Дружби за особливі досягнення в  медицині. Путіну  він наобіцяв “мінімум 20 років” активного життя і назвав його “зразком” із “блискучим потенціалом”.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини