Головна Новини Світ Росія У РФ пригрозили жінкам «перетворенням на попіл» і сказали, яких чоловіків вважати повноцінними
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ пригрозили жінкам «перетворенням на попіл» і сказали, яких чоловіків вважати повноцінними

У РФ застерегли жінок від абортів, а чоловіків закликали мати якнайбільше дітей

10 липня 2024, 15:29 comments1997
Поділіться публікацією:

Одіозний депутат Державної думи Віталій Мілонов заявив, що чоловік не може називатися повноцінним, якщо має менше трьох дітей.

У РФ пригрозили жінкам «перетворенням на попіл» і сказали, яких чоловіків вважати повноцінними

Росія

"Нормальний чоловік — у нього не вистачає рук, щоб вести своїх дітей. Це нормальний чоловік", — заявив Мілонов.

Російський депутат заявив, що чоловік почувається "повноцінним мужиком" лише за наявності щонайменше трьох дітей. Мілонов вважає, що "ні накачані ноги-руки, ні маскулінний одяг, ні байк" не роблять чоловіка мужиком. Він наголосив, що "мужиком роблять мужика служба в армії та діти".

Крім того, резонансною заявою відзначився також російський протоієрей Андрій Ткачов, але вже щодо жінок. Під час проповіді він заявив, що вагітні жінки не мають права вирішувати долю плоду.

На його думку, плід усередині жінки їй не належить, оскільки ніхто не знає, ким він стане після народження.

"Там живе людина, не знаєш, хто народиться: може, композитор, може, інженер, може, освоїтель Півночі, може просто хороший слюсар і батько сімох дітей у майбутньому. Не знаєш, кого носиш, — не чіпай його, він живий. Не твоє це, у тебе в утробі не твоє", — сказав він.

Ткачов заявив, що якщо жінка спробує "вбити зачате", то вона ніколи не стане щасливою і її зітруть на порох. 

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кремлівський диктатор закликав уряд зробити все для того, щоби підвищити народжуваність. У мережі навіть зазначили, що Кремлю потрібні нові громадяни, щоб мати ким воювати, адже російську армію "сточують" в Україні.

Справді, російська армія вже встановила в Україні кілька антирекордів, у тому числі за кількістю втрат особового складу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини