Головна Новини Світ Росія У РФ прогримів потужний вибух на ракетному заводі: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ прогримів потужний вибух на ракетному заводі: що відомо

У Росії стався потужний вибух в районі Воткинського заводу

7 лютого 2024, 22:19
Поділіться публікацією:

Аналітичний Telegram-канал Deep State розповів, що на даний момент відомо про вибух на ракетному заводі у російському місті Іжевськ.

У РФ прогримів потужний вибух на ракетному заводі: що відомо

В російському Іжевську прогримів вибух. Фото з відкритих джерел

Deep State відзначає, що це вже не перший вибух у районі Воткинського заводу, оскільки вперше там прогримів вибух у серпні 2023 року.

Канал повідомляє, що Воткинський завод відомий тим, що виробляє боєприпаси для ракетного комплексу стратегічного призначення "Тополь-М", а з 2006 року на заводі було запущено серійне виробництво ракет "Іскандер-М".

За наявною у мережі інформацією, на цьому заводі росіяни виготовляють компоненти ракет, які використовуються у війні проти України, а також проводять теоретичні і практичні дослідження у сфері ракетного озброєння.

Відповідно до повідомлень диспетчерської служби району, де знаходиться полігон, вибух стався під час планового випробування двигунів, пише канал.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американський президент Джо Байден назвав Дональда Трампа головним ініціатором, який блокує затвердження Конгресом США нової макрофінансової допомоги Україні. Під час звернення до Конгресу США Байден заявив, що конгресмени досягли двопартійної домовленості щодо голосування за законопроєкт, який містить "найсправедливішу, найгуманнішу реформу міграційної системи та найжорсткіші заходи із захисту кордону", однак не можуть ухвалити його через Трампа.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що весною Росія планує розпочати новий наступ. Наразі РФ проводить операції, які є тактичною підготовкою до початку такого наступу, переконаний колишній керівник Генерального штабу Збройних сил Чехії Іржі Шедіві. За словами екс-глави Генштабу Чехії, для весняного наступу росіяни підготували 60 тисяч військових і техніку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини