Головна Новини Світ Росія У РФ розповіли, що вони «знищили» під час нічної комбінованої атаки по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ розповіли, що вони «знищили» під час нічної комбінованої атаки по Україні

У Міноборони країни-агресора заявили, що під час нічної атаки по Україні вони «знищили» стоянки літаків та скупчення сил «іноземних найманців»

12 червня 2024, 14:53 comments1292
Поділіться публікацією:

Російські терористи в ніч проти 12 червня атакували Україну ракетами та "шахедами". За інформацією Повітряних сил, внаслідок атаки немає уражень інфраструктури, а також постраждалих.

У РФ розповіли, що вони «знищили» під час нічної комбінованої атаки по Україні

Ракетний удар

Але в терористичній РФ традиційно інші дані. У Міноборони РФ бравурно відзвітували про те, що завдали групового високоточного удару по різним цілям в Україні, у тому числі по стоянках літаків, інфраструктуры авіабаз ЗСУ, пунктам дислокації "іноземних найманців" та складам боєприпасів. Звичайно ж, за даними ворожого Міноборони, всі цілі "вражені".

Крім того, в Міноборони РФ повідомили, що протягом доби вони "збили" дев'ять оперативно-тактичних ракет ATACMS виробництва США, авіаційні керовані бомби Hammer виробництва Франції, три реактивні снаряди "Вільха", а також 61 безпілотний літальний апарат.

Також у РФ вихваляються, що у них "неймовірні успіхи" на Харківському напрямку. Там нібито загарбники за добу відобразили 15 контратак збройних сил України та покращили становище по передньому краю на кількох ділянках. Більше того, у Міноборони РФ здалося, що підрозділами угруповання військ "Північ" продовжено просування в глибину оборони супротивника.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що наступ російських окупаційних військ на Харківщині спочатку створював похмурі перспективи для України, але тепер стало зрозуміло, що противник зазнав провалу і втратив можливість відкрити новий фронт . Російські війська вже не сподіваються на прорив, їх настання сповільнюється, хоча вони все ще володіють ініціативою. Крім того, наступ РФ "затих" після входу до Вовчанська. Україна перекинула додаткові підрозділи, щоб відбити атаку, і це дало результат. Російські війська виявилися абсолютно не готовими і незахищеними до такого розвитку бойових дій.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини