Головна Новини Світ Росія У РФ серійний ґвалтівник і "герой сво" став шкільним вчителем
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ серійний ґвалтівник і "герой сво" став шкільним вчителем

У Росії так званий «герой сво», який відсидів за побиття і незаконне позбавлення волі сімох жінок, став шкільним учителем

6 вересня 2024, 22:16
Поділіться публікацією:

У РФ засуджений за побиття та незаконне позбавлення волі 7-х жінок 51-річний Андрій Шинягін став одним із перших випускників програми з перенавчання учасників вторгнення в Україну на педагогів.

У РФ серійний ґвалтівник і "герой сво" став шкільним вчителем

У Росії насильник став вчителем у школі. Фото з відкритих джерел

Як повідомляють російські медіа, завдяки програмі кримінальник викладатиме дітям "основи безпеки та захисту батьківщини".

Зазначається, що, згідно з витоком даних МВС, у 2015 році Шинягіна разом із подільниками затримали в Москві. На бандитів поскаржилися одразу 7 жінок, яких обманом заманили у квартиру, де під виглядом співробітників Служби зовнішньої розвідки РФ піддали знущанням. Постраждалих били, роздягали, заковували в наручники, утримували годинами, підкидали наркотики і знімали все це на відео. Потім у них вимагали гроші, погрожуючи передати родичам і правоохоронним органам відеозаписи, що ганьблять честь і гідність.

Восени 2017 року учасники банди отримали різні терміни ув'язнення. Шинягін був засуджений до чотирьох років колонії загального режиму за статтею про незаконне позбавлення волі. У 2022 році він щонайменше два місяці провів на окупованих територіях України. Згідно з витоком даних прикордонної служби ФСБ РФ, Шинягін в'їхав у "ДНР" 26 липня 2022 року, а повернувся в Росію  жовтня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що армія Росії планувала почати нову атаку на Україну з Курської області до того, як ЗСУ розпочали свій наступ на російській території, заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. За словами Головнокомандувача ЗСУ, операцію "Курськ" можна назвати успішною. "Операція зменшила загрозу наступу противника. Ми завадили їм діяти. Ми перенесли бойові дії на територію противника, щоб він відчув те, що ми відчуваємо щодня", — заявив Олександр Сирський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини