Головна Новини Світ Росія У РФ школярів зобов'язали дивитися "інавгурацію" Путіна (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ школярів зобов'язали дивитися "інавгурацію" Путіна (ФОТО)

Кремлівська пропаганда добралася до російських шкіл

7 травня 2024, 22:48
Поділіться публікацією:

Російських школярів змусили дивитися так звану інавгурацію диктатора РФ Володимира Путіна.

У РФ школярів зобов'язали дивитися "інавгурацію" Путіна (ФОТО)

У російських школах транслювали "інавгурацію" Путіна. Фото з відкритих джерел

Відповідну інформацію російське опозиційне видання "Верстка" виявило, аналізуючи сторінки навчальних закладів у соціальних мережах.

Як зазначає видання, російські освітні установи масово звітували в соцмережах про перегляд учнями прямої трансляції церемонії вступу російського диктатора на головну посаду в Кремлі.

За даними медіа, відповідні публікації у "ВКонтакте" зробили школи в Чувашії, Алтайському і Ставропольському краях, у Тульській області та інших російських регіонах.У РФ школярів зобов'язали дивитися ”інавгурацію” Путіна (ФОТО) - фото 2

Як відомо, 7 травня у Москві пройшла "інавгурація" Володимира Путіна, який вп'яте очолив РФ. На заході були присутні дипломати лише із семи європейських країн.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українська армія готується до того, що російські загарбники спробують повторити масову атаку на різних напрямках фронту. "Готуємося до найгіршого сценарію. Виходимо з максимальних можливостей ворога, а не з найвірогідніших його дій. Думаємо, як випереджати ворога принаймні у плануванні своїх дій", — розповів командир підрозділу Terra у складі Третьої окремої штурмової бригади Микола Волохов.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російський наступ відбувається надзвичайно повільними темпами, оскільки майже за рік у районі Бахмута загарбники змогли просунутися лише на 16 км, заявив колишній радник держсекретаря США Метью Брайза. На думку дипломата, Росія не зможе досягти значних територіальних здобутків, а українські військові натомість ставатимуть сильнішими. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини