Головна Новини Світ Росія У РФ стартувала кампанія з дискредитації Зеленського. У Совфеді виступили із заявою
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ стартувала кампанія з дискредитації Зеленського. У Совфеді виступили із заявою

Як і попереджали в ГУР, у РФ активізували тему «нелегітимності» президента Володимира Зеленського. Як заявив заступник голови Ради Федерації Володимир Джабаров, глава України нібито загнав себе у «політичну пастку»

1 квітня 2024, 12:54 comments1137
Поділіться публікацією:

Як заявив Володимир Джабаров, президент Володимир Зеленський нібито загнав себе в політичну пастку, оскільки якщо він проведе президентські вибори, то програє їх, а якщо не проведе, то нібито стане нелегітимним главою держави.

У РФ стартувала кампанія з дискредитації Зеленського. У Совфеді виступили із заявою

Володимир Джабаров

При цьому в Росії чомусь впевнені, що Зеленський залякує українців арештами.

"Одна справа — залякувати населення репресіями, арештами, переслідуваннями, а інша — дати можливість населенню увійти в кабінку і проголосувати в присутності міжнародних спостерігачів"
, — сказав Джабаров.

За його словами, після завершення терміну повноважень Зеленського на президентській посаді він нібито стане "дуже зручною фігурою для своїх спонсорів", оскільки стане "вразливим".

Представник країни-агресора заявив, що нібито для Зеленського настає тяжкий період.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у розвідці України попереджали про те, що Росія проводитиме інформаційну спецоперацію проти президента Володимира Зеленського, щоб виставити його нелегітимним главою держави. За задумом окупантів, у травні, коли термін повноважень Зеленського нібито завершиться, на фронті не розумітимуть чиї накази виконуватимуть, і тоді на початку червня окупанти підуть у новий великий наступ.

При цьому в Україні неодноразово пояснювали чому Зеленський збереже свою легітимність після травня. Це робили навіть у Конституційному Суді. Водночас, в Офісі президента наголошували на тому, що в умовах широкомасштабної війни немає жодної можливості провести будь-які вибори. При цьому самі українці вважають, що Зеленський збереже свою легітимність і виступає проти проведення виборів під час війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини