Головна Новини Світ Росія У РФ у нестямі від дозволу бажати смерті Путіну та російським солдатам у Facebook
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ у нестямі від дозволу бажати смерті Путіну та російським солдатам у Facebook

Meta дозволила українцям гнівно висловлюватися лише про росіян, які беруть участь у загарбницькій війні проти України.

11 березня 2022, 10:52
Поділіться публікацією:

У Росії обурені політикою корпорації Meta, яка прийняла рішення не банити пости з побажаннями смерті Путіна та російським окупаційним військам у Instagram та Facebook. Своє обурення висловило посольство РФ у Вашингтоні. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише російський "Інтерфакс".

У РФ у нестямі від дозволу бажати смерті Путіну та російським солдатам у Facebook

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

У російському дипломатичному відомстві назвали політику Meta "агресивною та злочинною", а також такою, яка "веде до розпалювання ненависті та ворожнечі до росіян". У РФ вважають, що оновлені правила роботи соцмереж стали ще одним доказом того, що проти Росії цілеспрямовано ведеться інформаційна війна.

Російське посольство звернулося з офіційним закликом до влади США негайно звернути увагу на це правопорушення та припинити екстремістську діяльність майданчика Meta. Також російські дипломати вимагають притягти всіх винних до відповідальності та покарати їх найжорстокіше.

Також з'явилася реакція спікера Держдуми Росії В'ячеслава Володіна, який пообіцяв, що на компанію Цукерберга за розпалювання ненависті проти росіян чекають дуже серйозні наслідки. При цьому Володін використав інформацію як завжди в пропагандистських цілях, він спробував донести до росіян, що нові правила введені не так проти особисто Путіна та російських солдатів, які вбивають українців, як проти всіх громадян Росії. Таке трактування, звичайно, не відповідає дійсності.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Facebook та Instagram дає зелене світло на заклики до смерті Володимира Путіна, Олександра Лукашенка та окупантів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.interfax.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини