Головна Новини Світ Росія У РФ вибух на заводі вибухових речовин: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ вибух на заводі вибухових речовин: є загиблі

У Самарській області РФ стався вибух на заводі вибухових речовин, є загиблі

7 липня 2023, 12:50
Поділіться публікацією:

У Чапаєвську Самарської області відбувся вибух на заводі "Промсинтез", який займається виробництвом вибухових речовин. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише російське пропагандистське інформагентство "ТАРС".

У РФ вибух на заводі вибухових речовин: є загиблі

Пожежа. Фото: з відкритих джерел

Через вибух на заводі загинуло шестеро людей, ще двоє отримали травми. Повідомляється, що вибух стався під час демонтажу технічного трубопроводу. При цьому пожежі після цього не було.

Зазначимо, що в даний час завод "Промсинтез" є одним із основних виробників промислових вибухових речовин у Росії та СНД.

Останнім часом у різних містах РФ – як близьких до кордону, так і віддалених – відзначають дедалі більшу кількість НП. У країні-агресорі частішають випадки пожеж, вибухів дронів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Парламентська асамблея ОБСЄ визнала Росію державою – спонсором тероризму, а ПВК "Вагнер" – терористичною організацією. Тим часом, стало відомо, ватажку вагнерівців Євгену Пригожину, який влаштував півтора тижні тому заколот, повернули 10 мільярдів рублів, які силовики раніше виявили під час обшуків у Санкт-Петербурзі після невдалої спроби бунту. Незважаючи на те, що Пригожину та найманцям дали перебазуватися до Білорусі, їм пророкують незавидну долю. Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал Сирський в інтерв'ю ABC прямо заявив, що з "Вагнером", схоже, покінчено. Що можна сказати на даному етапі про ситуацію з вагнерівцями та перспективи путінського режиму, який показав свою слабкість під час заколоту? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи можуть припинитися ракетно-дронові атаки – що важливо робити Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини