Головна Новини Світ Росія У РФ видали маячню про те, як Зеленський шантажує Захід
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ видали маячню про те, як Зеленський шантажує Захід

У Росії вважають, що Україна шантажує Захід ядерною зброєю

сьогодні, 17:52
Поділіться публікацією:

Україна шантажує Захід ядерною зброєю, щоби вступити до НАТО, заявив заступник постійного представника Росії при ОБСЄ Максим Буякевич на засіданні постійної ради організації.

У РФ видали маячню про те, як Зеленський шантажує Захід

Ядерна зброя України

За його словами, Володимир Зеленський де-факто підтвердив намір придбати ядерну зброю в порушення чинного режиму нерозповсюдження.

"Фахівцям очевидно, що потенціал для цього в Україні є. Очевидно, що такий шантаж спрямований насамперед на західні країни, від яких київський режим хоче домогтися рішення про запрошення до НАТО в рамках просування так званого "плану перемоги", — заявив російський дипломат.

Він вважає, що заяви Києва нібито "не в останню чергу пов'язані з досить обережним сприйняттям згаданого "плану" серед самих країн — спонсорів київського режиму".

"Він уже не вперше публічно заявляє про амбіції придбати ядерну зброю на випадок, якщо її вимоги на міжнародній арені не будуть задоволені. Все це може вилитися в найсерйознішу за всю історію кризу у сфері ядерного нерозповсюдження", — додав російський дипломат.

Він закликав прихильників України не потурати "ядерному шантажу", спрямованому на залучення країн НАТО до прямого збройного конфлікту з Росією.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Володимир Зеленський спростував інформацію про те, що Україна нібито готується відновити ядерний потенціал. Водночас відомо, що саме Росія регулярно шантажує світ застосуванням ядерної зброї і навіть щоб загрози були більш відчутними змінила свою ядерну доктрину.

Також "Коментарі" розповідали , що на Заході хочуть, щоб Україна нарешті пішла на переговори. Але, як заявив Лукашенко, нібито президент Зеленський "уперся" і не бажає цього робити.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини