Головна Новини Світ Росія У РФ відреагували на продовження воєнного стану і накинулися зі звинуваченнями на Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ відреагували на продовження воєнного стану і накинулися зі звинуваченнями на Зеленського

Захарова накинулася зі звинуваченнями на Володимира Зеленського

23 липня 2024, 13:46 comments8759
Поділіться публікацією:

У Верховній Раді підтримали продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації на 90 днів, повідомив нардеп Ярослав Железняк. Перше рішення підтримали 339 народних депутата, друге – 338.

У РФ відреагували на продовження воєнного стану і накинулися зі звинуваченнями на Зеленського

Марія Захарова

Отже, воєнний стан та загальна мобілізація будуть діяти з 12 серпня до 9 листопада.

На рішення України продовжити воєнний стан відреагували в терористичній Росії. Зокрема, речник російського МЗС Марія Захарова заявила, що такою ініціативою президент Володимир Зеленський, буцімто, намагається врятувати виключно себе.

"Зеленський рятує тільки себе, він готовий платити за особисте спасіння величезну ціну, і він розплачується життями громадян України", — заявила Захарова.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що представники опозиційної "Європейської Солідарності" заявили в Верховній Раді, що після двох перших голосувань про продовження воєнного стану та мобілізації будуть блокувати трибуну парламенту. На такий крок опозиція вимушена піти через відмову монобільшості ставити закон про заборону УПЦ Московського патріархату.

При цьому відомо, що Росія не змогла добитися бодай якихось цілей своєї "СВО", тому вона зараз хоче припинити війну і відібрати собі всі раніше захоплені території. Втім, ні українська влада, ні українській народ не погоджуються на те, щоб віддати ворогу тимчасово окуповані території.

Втім президент Володимир Зеленський все ж не виключає, що війну можна буде врегулювати в тому числі і дипломатичним шляхом. Саме тому, за його словами, важливо провести другий саміт миру та залучити до його проведення Росію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини