Головна Новини Світ Росія У РФ вигадали, як пояснити, що армія Росії програє на Харківщині
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ вигадали, як пояснити, що армія Росії програє на Харківщині

РосЗМІ готують громадську думку до того, що у російської армії на Харківському напрямку все пішло не за планом, і війська загарбників зазнають втрат

4 червня 2024, 12:31 comments3170
Поділіться публікацією:

У Росії розпочалася підготовка громадської думки до того, що українські війська підуть у контрнаступ на Харківському напрямку. Все це робиться тому, вважає політичний експерт Олексій Копитько, що у загарбників все пішло не за планом.

У РФ вигадали, як пояснити, що армія Росії програє на Харківщині

Харків

При цьому росЗМІ стверджують, що російські військові "героїчно відбивають" усі атаки Сил оборони. Також там зазначають, що на Харків чи потужно наступатиме, чи потужно контрвідступатиме "спецназ" "Ахмат".

"Голосно оголошено, що цей зброд зайняв позиції "у першому ешелоні". Чекаємо на потік роликів",
— зазначив експерт.

Також, за його словами, у росЗМІ активно розганяють тему роботи "російського підпілля" у різних містах України, зокрема й у Харкові.

"Останнім часом у російських ЗМІ особливо активізувалося "харківське підпілля". Воно й зрозуміло. Хоча для мене в принципі загадка, що це за така сутність – спікер підпілля. Це як?"
– зазначив експерт.

За його словами, оскільки розпропаганді потрібно пояснити тупцювання російських військ уздовж кордону та великі втрати, вони у традиційній манері демонізують українських воїнів.

"Тепер російській публіці відомо, що, окрім усіх елітних спецназів України, оборону на Харківщині тримають затяті нацисти з нацтербатальйонів, а також іноземні найманці. Бо звичайні українські солдати воювати нібито не хочуть. Харків'янам буде корисно дізнатися, що у їхніх квартирах масово обладнають вогневі точки, через що мешканців насильно виселяють. Якщо ви поки що не помітили вогневу точку у своїй квартирі, не втрачайте пильності",
— іронізує Копитько.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Сили оборони активно ведуть контрнаступ на Харківському напрямку. Наприклад, вони відвойовують позиції у Вовчанську. Там, до речі, окупанти масово здаються у полон.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kopytkoav/473
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини