Головна Новини Світ Росія У РФ військовий розстріляв своїх товаришів і втік з частини
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ військовий розстріляв своїх товаришів і втік з частини

У Бєлгородській області російський військовий застрелив товаришів по службі і втік із частини

12 липня 2024, 23:47
Поділіться публікацією:

У Росії контрактник розстріляв трьох товаришів по службі та втік із військової частини в Бєлгородській області.

У РФ військовий розстріляв своїх товаришів і втік з частини

Російського військового розшукують. Фото з відкритих джерел

Як повідомляють російські Телеграм-канали, військова частина, в якій стався інцидент, розташована в прикордонному з Україною Грайворонському районі.

За даними каналів, стрілянину відкрив 28-річний рядовий, у якого виник побутовий конфлікт із товаришами по службі. У результаті він убив двох військових і ще одного поранив, а після цього він утік з частини.

За даними Телеграм-каналів, спочатку з'явилася інформація про те, що військовослужбовець утік із кулеметом Калашникова і 70-ма набоями, проте пізніше зброю знайшли недалеко від місця злочину. Згідно з однією з версій, військовий міг сховатися на території України.

За даними російських видань, військовий відкрив стрілянину, бо хотів дезертирувати, але не зміг знайти іншого виходу, окрім як застрелити товаришів по службі та втекти.

За даними іншого Телеграм-каналу, стрілянина сталася через розпивання спиртних напоїв. Згідно з попередньою версією, двоє військовослужбовців ображали товариша по службі. Він зробив їм попередження, щоб вони не робили цього, а коли вони не послухали, розстріляв їх із кулемета і втік.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що правда в тому, каже військовий Ігор Луценко, що росіяни і далі масово продовжують іти воювати проти України, а російське суспільство готове терпіти економічні труднощі. А все тому, каже військовий, що у близьких боях вони весь час виграють. За його словами, близький бій — це бій характерів, це найбільшою на війні мірою бій людей, а не техніки/стратегії/тактики. Це бій, де індустріальна сутність нинішньої війни відступає, дає місце духу і росіяни вважають, що вони виграють у цьому духовному двобої.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини