Головна Новини Світ Росія У РФ заявили, що Байден, Шольц і Макрон провокують конфлікт із «незворотними процесами»
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ заявили, що Байден, Шольц і Макрон провокують конфлікт із «незворотними процесами»

Спікер Держдуми Володін влаштував істерику з приводу того, що ЗСУ можуть отримати дозвіл бити по РФ західною зброєю

17 вересня 2024, 14:41
Поділіться публікацією:

Естафету істерик з приводу можливого надання ЗСУ права використати західну зброю для ударів по території Росії перехопив спікер Держдуми країни-агресора В'ячеслав Володін. Зокрема, він навіть "попередив" парламенти США та Європейського Союзу, чим може обернутися для них такий дозвіл.

У РФ заявили, що Байден, Шольц і Макрон провокують конфлікт із «незворотними процесами»

В'ячелав Володін

Володін заявив, що президент США Джо Байден, канцлер Німеччини Олаф Шольц та французький президент Еммануель Макрон можуть спровокувати конфлікт із "незворотними наслідками".

"Ми зі свого боку повинні зробити все для того, щоб це не допустити", — заявив спікер Держдуми.

За його словами, Сполучені Штати обговорюють можливість завдання ударів по території РФ вже "без сорому". Він додав, що супутникові угруповання належать США та країнам НАТО. А це означає, що НАТО повністю втягується у конфлікт навколо України.

При цьому Володін заявив, що у разі ударів по російських містах піде відповідь потужною зброєю, яка "стоїть напоготові".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що після того, як РФ отримала балістичні ракети від Ірану, з'явилася надія на те, що Штати та Британія дозволять бити по Росії своєю зброєю. Втім, таке рішення союзники досі не ухвалили. Хоча стверджують, що не бояться ядерних загроз Путіна та його заяв про те, що НАТО стане стороною у війні. При цьому в Кремлі вже сміються з нерішучості Заходу, який просто говорить про дозвіл, але не дає його.

При цьому Подоляк заявив , що всі істерики навколо теми ударів по РФ вказують на російську безумовну боягузтво, а також на вкрай специфічне і огидне вміння вести війну тільки на непаритетних умовах ("ми атакуватимемо всім, а ви повинні мати великі обмеження і дотримуватися правил").




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини