Головна Новини Світ Росія У РФ заявили, що США можуть завдати раптового масованого ракетного удару по її території
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ заявили, що США можуть завдати раптового масованого ракетного удару по її території

У РФ вже закликають Кремль підготувати заходи у відповідь через загрозу можливого масованого удару з боку США

16 вересня 2024, 11:40 comments9810
Поділіться публікацією:

Підрозділи багатодоменної оперативної групи Сполучених Штатів, які дислокуються в Японії, нібито можуть бути використані для завдання раптового масованого ракетного удару по РФ, про це заявив російський військовий експерт Дмитро Болтенков.

У РФ заявили, що США можуть завдати раптового масованого ракетного удару по її території

Ракетний удар

Він заявив, що американська багатодоменна оперативна група складається одразу з кількох батальйонів. Йдеться про загони розвідки, космічних операцій, радіоелектронну боротьбу та інші.

Російський військовий експерт зазначає, що її ударною силою вважається батальйон стратегічних вогневих засобів. У тому числі, каже Болтенков, до нього входять розрахунки ракетних комплексів HIMARS та Typhon, а також гіперзвукових знарядь LHRW.

Росіянин зазначає, що завдяки такому складу американські підрозділи здатні виконувати завдання одночасно у п'яти середовищах. Більше того, до зони поразки наявних у них озброєнь потрапляють території на відстані від 300 до 3000 км.

"Розгортання американської бойової групи в Японії дозволить раптово завдати масованого ракетного удару по місцях дислокації пунктів базування ракетних систем ППО та систем класу "поверхня — поверхня" Росії, Китаю або КНДР", — заявив російський військовий експерт.

Він заявив, що нібито у зв'язку з такою загрозою РФ потрібно вжити всіх необхідних заходів у відповідь.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що сама Росія готує черговий масований удар по Україні і серед цілей будуть дитячі лікарні та садочки. Про це свідчить заява СЗР Росії, яка вже "попередила", що нібито Україна та США хочуть влаштувати криваву провокацію з великою кількістю жертв, щоб звинуватити в цьому Росію. Експерти додають, що РФ попереджає про провокації, які готує, тому українцям потрібно дуже серйозно ставитися до можливих загроз.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини