Головна Новини Світ Росія У РФ заявили, що Вашингтон зазнає фіаско в Україні: у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ заявили, що Вашингтон зазнає фіаско в Україні: у чому причина

У РФ відреагували на те, що Україні можуть дозволити бити далі по території Росії

3 липня 2024, 17:00
Поділіться публікацією:

Вашингтон може дозволити Україні збільшити дальність ударів територією Росії, якщо РФ розширюватиме фронт. На думку сенатора Костянтина Долгова, таким чином Штати нібито хочуть "підняти градус конфлікту" перед президентськими виборами.

У РФ заявили, що Вашингтон зазнає фіаско в Україні: у чому причина

Росія і США

"Вашингтон терпить фіаско на українському треку, тому Штатам треба будь-якими силами підняти градус", — заявив російський сенатор.

Він додав, що противник має намір завдати Росії якомога більшої шкоди, зокрема цивільному населенню. За його словами, це реакція "на успіхи" Збройних сил РФ на полі бою.

При цьому кремлівський диктатор Володимир Путін попередив, що Росія може дати асиметричну відповідь на постачання далекобійної зброї Україні. Також він звернув увагу, що такий крок є прямою участю у конфлікті.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що спікер Пентагону генерал Патрік Райдер заявив, що зараз США не змінили свою політику щодо використання американської зброї для ударів по території Росії. За його словами, далекобійна зброя має використовуватись на українській території. Крім того, представник Держдепу США розповів за яких умов Адміністрація Байдену дозволить Україні завдавати ударів на відстань понад 100 км на території Росії. За його словами, це станеться, якщо Путін розширить фронт війни в Україні. І все це відбувається на тлі того, що Росія вже розширює фронт, а ЗСУ починають втрачати позиції.

Таку позицію розкритикував військовий Кирило Сазонов. Він зазначив, що президент Байден не є сильним президентом та надійним союзником України, тому він не бажає йому перемоги на майбутніх виборах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини