Головна Новини Світ Росія У РФ зійшов з рейок потяг із нафтопродуктами: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ зійшов з рейок потяг із нафтопродуктами: подробиці

Губернатор Брянської області Олександр Богомаз підтвердив, що сходження складу з рейок відбулося внаслідок підриву залізничного полотна.

1 травня 2023, 12:32
Поділіться публікацією:

У Росії у Брянській області зійшов з рейок потяг із нафтопродуктами та пиломатеріалами. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляє російський Telegram-канал Baza.

У РФ зійшов з рейок потяг із нафтопродуктами: подробиці

У Брянській області РФ зійшов з рейок потяг із нафтою

Зазначається, що на перегоні Рассуха-Унеча залізничний потяг із 60 вагонами, завантажений нафтопродуктами та пиломатеріалами, зійшов з рейок через пошкодження полотна. Попередньо незадовго до сходу поїзда стався підрив залізниці. На даний момент 7-8 вагонів лежать на боці. Сталася пожежа. На місці знаходяться екстрені служби.

Губернатор Брянської області Олександр Богомаз підтвердив, що сходження складу з рейок сталося внаслідок підриву залізничного полотна.

"Унечському районі на 136 км  колій Брянськ-Унеча спрацював невстановлений вибуховий пристрій, в результаті чого зійшов з рейок локомотив вантажного складу. Постраждалих немає. В даний час на місці працюють оперативні служби. Рух на даній ділянці дороги призупинено", — написав Богомаз.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія знову атакувала Україну ракетами: як спрацювала ППО.

Також видання "Коментарі" повідомляло – травень розпочався для України з чергового ракетного обстрілу з боку РФ. Тим часом триває підготовка до контрнаступальної операції ЗСУ та надмірно активно обговорення цього. Які очікування від травневої ситуації на всіх фронтах (військовий, зовнішньополітичний) російсько-української війни? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – Папа Римський заявив, що Ватикан задіяний у місії для досягнення миру між Україною та Росією.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини