Головна Новини Світ Росія У РФ знову «приліт» безпілотника по нафтозаводу
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ знову «приліт» безпілотника по нафтозаводу

Російські ЗМІ повідомляють, що на Кубані через попадання безпілотника спалахнув нафтозавод

4 травня 2023, 07:20
Поділіться публікацією:

У Краснодарському краї РФ знову неспокійно. Ряд пабліків та російських ЗМІ повідомляють про загоряння резервуару Ільського нафтопереробного заводу. Пожежа на підприємстві спалахнула внаслідок влучення безпілотника. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське інформагентство "ТАРС" із посиланням на екстрені служби. Також цю інформацію у себе в Telegram підтвердив губернатор Краснодарського краю РФ Веніамін Кондратьєв.

У РФ знову «приліт» безпілотника по нафтозаводу

Пожежа на Ільському НПЗ. Фото: з відкритих джерел

"На Кубані через атаку безпілотника спалахнув резервуар Ільського нафтопереробного заводу", — йдеться у повідомленні.

Губернатор Краснодарського краю підтвердив спалах резервуарів з нафтопродуктами на Ільському нафтопереробному заводі у Сіверському районі.

За словами Кондратьєва, на місці пожежі працюють 48 рятувальників та 16 одиниць техніки, населенню селища, де знаходиться завод, нічого не загрожує.

За попередньою інформацією російського чиновника постраждалих немає. Кондратьєв також повідомив, що пожежу локалізовано на площі 400 кв. м.

Під ранок росіяни повідомили, що пожежу на Ільському НПЗ повністю ліквідовано.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія не припиняє удари ракетами та дронами: про що говорить нова тактика супротивника – чого чекати у найближчому майбутньому.

Також видання "Коментарі" повідомляло – міністр оборони України Олексій Рєзніков заявив, що завершується підготовка до контраплету ЗСУ, який давно анонсується. Він також запевняє, що ми обов’язково отримаємо сучасні винищувачі. Хоч і визнав, що партнери зволікають, як і практично з кожним новим чином озброєнь, що поставляються нам. Про що говорять дані заяви Резнікова і загалом галас навколо підготовки контрнаступу? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини