Головна Новини Світ Росія У РФ знову висловилися про переговори з Україною, запевняють, що вони ще не завершені
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ знову висловилися про переговори з Україною, запевняють, що вони ще не завершені

Леонід Слуцький заявив, що переговори з Києвом перебувають "на низькому профілі", але не припинені

27 травня 2022, 15:52
Поділіться публікацією:

У Росії вважають, що переговорний процес з Україною не можна вважати завершеним, хоч і самі переговори з Києвом "на низькому профілі", але вони не припинені. Як передає портал "Коментарі", таку думку висловив голова комітету Держдуми з міжнародних справ, член російської делегації під час переговорів з Україною Леонід Слуцький. Слова російського депутата цитує російську пропагандистську інформагенцію ТАРС.

У РФ знову висловилися про переговори з Україною, запевняють, що вони ще не завершені

Леонід Слуцький. Фото: ТАРС

Слуцький визнав, що переговори Росії та України щодо припинення війни фактично не проводяться. На думку депутата, поки що рано говорити про те, що такий формат переговорів себе не виправдав і повністю завершений.                                                                                

Леонід Слуцький зазначив, що переговори були конструктивними, доки Київ не став відмовляти у тих пропозиціях, які звучали від Москви.

Далі Слуцький пройшовся по улюбленому штампу російської пропаганди про те, що одна із цілей так званої "спецоперації" денацифікація має бути завершена повністю. Депутат зазначив, що військові злочинці, якими в Росії вважають українських захисників, мають понести покарання.

У свою чергу головний рупор Кремля Дмитро Пєсков взагалі заявив, що Росія не відмовлялася брати участь у переговорах, але діалог було припинено з вини України, де нібито відмовилися далі обговорювати шляхи врегулювання цукерки. При цьому Пєсков удав, що йому невідомо, чого саме домагається українське керівництво.

Читайте також на порталі "Коментарі" – війна в Україні затягується: у ГУР змінили прогноз.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини