Головна Новини Світ Росія У РНБО назвали перші регіони, які готові вийти зі складу РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У РНБО назвали перші регіони, які готові вийти зі складу РФ

Є десяток регіонів, які готові вийти з РФ

7 вересня 2022, 14:57 comments2190
Поділіться публікацією:

Про розпад Росії говорять вже давно, але за фактом цей процес уже почався і є низка республік, які готові вийти зі складу Російської Федерації. Як передає видання "Коментарі", про це в інтерв'ю "Лівому березі" розповів секретар РНБО Олексій Данілов.

У РНБО назвали перші регіони, які готові вийти зі складу РФ

Червона площа. Фото: з відкритих джерел

Секретар РНБО пояснив, що процес розпаду Росії стартував не одразу після повномасштабного вторгнення російських військ до України. Активні процеси розпочалися кілька місяців тому і вже є низка регіонів, політика яких не влаштовує Кремль. Йдеться не про один або два регіони Росії. Є вже, як мінімум, перші 10 регіонів, які будуть, умовно кажучи, в авангарді процесів розпаду Російської Федерації.

Данілов зазначив, що про процеси руйнування РФ добре відомо керівництву Кремля, тому що спецслужби РФ якраз і проводять дослідження, результати яких підтверджують, що в Росії почалися процеси розпаду. Так, на першому місці тих територій, які можуть від'єднатися від Росії Данилов назвав Татарстан. На другому Ічкерію.

На думку Олексія Данілова, коли почнеться розпад Росії, зупинити цей "ефект доміно" буде вже неможливо. До того ж Путін сам призвів до такої руйнації. Він збудував тоталітарний режим, якусь на зразок Радянського Союзу. Тоді теж одиниці могли собі дозволити вийти публічно з протестом, але коли все заворушилося, таких людей стало дуже багато. Вони заповнювали вулиці, площі, ринки і колись великий і могутній СРСР урвався за лічені місяці. Те саме чекає на Росію, упевнений Олексій Данілов.

Також видання "Коментарі" повідомляло – це не роки: Данилов озвучив свій прогноз війни в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини