Головна Новини Світ Росія У Росії 13 дітей одночасно втратили свідомість на шкільній лінійці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії 13 дітей одночасно втратили свідомість на шкільній лінійці

Директор школи каже, що діти перегрілися на сонці, а ось місцеві жителі озвучили зовсім іншу версію того, що сталося

6 жовтня 2020, 09:57
Поділіться публікацією:

У Росії в одній зі шкіл стався досить дивний випадок: відразу 13 осіб практично одночасно втратили свідомість. Інцидент стався в містечку Великі Луки Псковської області під час святкової лінійки з нагоди перейменування 7-ї школи, передає офіційний канал Псковської області.

У Росії 13 дітей одночасно втратили свідомість на шкільній лінійці

У комітеті освіти цього регіону повідомили, що погано стало відразу декільком учням різного віку. В результаті, 13 людей знепритомніли і їх забрала швидка. Зараз діти знаходяться у свідомості (троє — у важкому стані), їх обстежують медики, а в школі проходить розслідування інциденту. Директор школи каже, що діти перегрілися на сонці та перенесли тепловий удар. А ось місцеві жителі кажуть, що у воді було перевищено вміст хлору, і діти просто могли отруїтися.

Раніше ми повідомляли, що справжня трагедія розігралася напередодні ввечері в одній з багатоповерхівок столичного Виноградаря. Жертвою сімейної сварки стала 6-річна дитина. Під час конфлікту з дружиною її 35-річний батько підпалив ліжко, де спав хлопчик, розповіли очевидці. В результаті він надихався димом і загинув. Кімната, де все сталося, вигоріла майже повністю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини