Головна Новини Світ Росія У Росії 15-річний хлопець три роки ґвалтував свою малолітню зведену сестру
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії 15-річний хлопець три роки ґвалтував свою малолітню зведену сестру

Підліток розповів поліцейським, що він скоїв 19 зґвалтувань

15 листопада 2021, 19:30 comments2391
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Росії її підліток зґвалтував свою малолітню зведену сестру. Про це пише видання ТСН.

У Росії 15-річний хлопець три роки ґвалтував свою малолітню зведену сестру

Згвалтування малолітньої в Єкатеринбурзі. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався у російському місті Єкатеринбург. За даними ЗМІ, через три роки насильства третьокласниця наважилася розповісти директору школи про знущання з неї з боку зведеного брата. Про подію чоловік одразу розповів співробітникам правоохоронних органів.

За словами школярки, 15-річний хлопець вперше зґвалтував її ще 2019 року. На момент злочинів батьків постраждалої не було вдома.

Батько дівчинки написав у поліцію заяву. Правоохоронці затримали підозрюваного і незабаром він зізнався у скоєному. Хлопчик розповів правоохоронцям, що він скоїв 19 зґвалтувань своєї зведеної сестри.

На цей момент за цим фактом порушено кримінальну справу. Проводиться розслідування.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що число загиблих внаслідок тисняви на концерті Тревіса Скотта зросло до десяти. Десятою жертвою став 9-річний хлопчик. Малолітній перебував на заході разом зі своїм батьком. Повідомляється, що коли музикант вийшов на сцену, багато відвідувачів кинулися вперед і утворилася тиснява. Внаслідок інциденту батько хлопчика не міг дихати і знепритомнів, а в цей час постраждалий потрапив у натовп, де його затоптали.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в Росії серед вулиці напали на відомого музиканта. В цей час чоловік прогулювався вулицею зі своєю дружиною. Нападник вистрілив із пістолета в обличчя своєї жертви. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини