Головна Новини Світ Росія У Росії 18-річний хлопець обстріляв автобус: четверо людей загинули і ще троє перебувають у лікарні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії 18-річний хлопець обстріляв автобус: четверо людей загинули і ще троє перебувають у лікарні

Хлопець спочатку поранив свою бабусю, яка пізніше померла в лікарні, а потім почав стріляти по людях на автобусній зупинці

12 жовтня 2020, 21:12 comments1256
Поділіться публікацією:

В Борському міському окрузі Нижегородської області в Росії юнак обстріляв автобус і людей, які стояли на зупинці. В результаті стрілянини загинули чотири людини, ще три людини знаходяться в лікарні. Про це повідомляє "ТАСС".

У Росії 18-річний хлопець обстріляв автобус: четверо людей загинули і ще троє перебувають у лікарні

Фото: Telegram-канал Mash

За даними видання нападником є вісімнадцятирічний місцевий житель Данило Мохов. У поліції повідомляють, що він зник з місця події і у нього, ймовірно, є дві рушниці. "ТАСС" з посиланням на власне джерело в правоохоронних органах повідомляє, що хлопець посварився з бабусею, після чого поранив її з рушниці. Після цього він застрелив ще двох людей на зупинці.

Регіональне управління Слідчого комітету РФ порушило кримінальну справу за статтею "Вбивство двох і більше осіб". Також Мохова оголосили в розшук. Передбачається, що він може ховатися в лісопосадці.

У селище Большеорловське для пошуку і затримання хлопця направили співробітників ОМОНу і СОБРу.

Telegram-канал Mash пише, що сусід Данила Монахова розповідає, що той періодично приїжджав у селище. Хлопець разом з батьком ходив на полювання. Нещодавно він отримав дозвіл на володіння рушницею.

Раніше "Коментарі" писали, що кілька днів тому в Херсонському спортивному коледжі стався нещасний випадок. Один з учнів під час тренування в тирі випадково стрельнув з рушниці, і куля потрапила в живіт іншому хлопцю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини