Головна Новини Світ Росія У росії 85-річний ігумен монастиря розбещував хлопчиків: його звинуватили у педофілії
commentss НОВИНИ Всі новини

У росії 85-річний ігумен монастиря розбещував хлопчиків: його звинуватили у педофілії

Постраждалі розповіли, що ігумен піддав їх сексуальному насильству у 2016 та 2017 роках

10 січня 2023, 22:05
Поділіться публікацією:

 85-річного ігумена монастиря "Святої Живоначальної Трійці", що у Підмосков'ї, звинуватили в педофілії. Про це повідомляє російське видання mk.ru.

 У росії 85-річний ігумен монастиря розбещував хлопчиків: його звинуватили у педофілії

У Росії ігумена звинуватили в педофілії (фото з відкритих джерел)

Російське видання пише, що до поліції написали заяви юнаки 18 та 23 років. Вони розповіли правоохоронцям, що у 2016 та 2017 роках ігумен піддав їх сексуальному насильству, в той час вони були ще дітьми. За їх словами, це відбувалося в одній із кімнат монастиря.

Стало відомо, що один із хлопців, який поскаржився на ігумена,  й сам  має судимість за стосунки з особою, що не досягла шістнадцятирічного віку.

Відтак, 85-річного ігумена затримала поліція. Проти нього порушили кримінальну справу, якщо його провину доведуть, підозрюваному загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі.

Російський паблік Mash пише, що цей жіночий монастир "Святої Живоначальної Трійці" — "справжня секта". Адже деякі колишні прихожани нібито скаржаться на психологічний тиск та здирництво грошей  з боку служителів.

Відомо, що сам монастир та ігумен не підпорядковуються РПЦ та патріархові Кирилу. Вони належать до Істинно-Православної Церкви Росії. Ця конфесія є самостійною.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що у Росії проситимуть патріарха Кирила зарахувати Жириновського до "лику святих". У Росії скандаліста, голову партії ЛДПР Володимира Жириновського, який помер 6 квітня 2022 року, запропонували зарахувати до "лику святих". Його прихильники вважають одіозного політика "пророком сучасності та героєм свого часу". Відповідну петицію з проханням патріарху РПЦ Кирилу зареєстрували на сайті change.org.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини