Головна Новини Світ Росія У Росії автобус протаранив опору мосту: багато поранених та загиблих (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії автобус протаранив опору мосту: багато поранених та загиблих (ВІДЕО)

У Рязанській області Росії автобус із півсотнею пасажирів врізався в міст

2 січня 2022, 17:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Росії сталася смертельна ДТП за участю пасажирського автобуса. Про це пише видання "Кореспондент".

У Росії автобус протаранив опору мосту: багато поранених та загиблих (ВІДЕО)

ДТП з автобусом у Росії. Фото: Державтоінспекція Рязанської області РФ

Як стало відомо, інцидент стався сьогодні вранці, 2 січня, у Рязанській області (Росія). Повідомляється, що біля села Вослібове автобус, у салоні якого знаходилося понад півсотні пасажирів, врізався в опору залізничного мосту.

Внаслідок події від отриманих травм померло п'ятеро людей. Ще понад два десятки громадян отримали поранення різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані. Троє постраждалих перебувають у реанімації. За даними ЗМІ, серед постраждалих — двоє неповнолітніх.

За попередньою інформацією, причиною аварії могли стати погані погодні умови. Передбачається, що водій автобуса не впорався з керуванням на замерзлій дорозі.

Наразі співробітники правоохоронних органів розпочали розслідування за цим фактом. У мережі з'являються відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що бездиханне тіло бізнес-менеджера сім'ї Кардаш'ян знайшли у багажнику автомобіля. Поліціянти підозрюють її в бойфренді. Наразі чоловіка було затримано. Його судитимуть за кілька тижнів. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що головний санітарний лікар розповів, коли в нашій країні очікується спалах нового штаму коронавірусної інфекції під назвою "Омікрон". За його словами, спалах в Україні може бути запізнілим, порівняно з показниками інших країн Європи. Медик зазначив, що новий штам ковіда може призвести до непередбачуваних наслідків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини