Головна Новини Світ Росія У Росії батюшка освятив аніме-магазин
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії батюшка освятив аніме-магазин

Батюшка сприйняв аніме як інший будь-який вид мистецтва

29 вересня 2021, 11:51
Поділіться публікацією:

Батюшка освятив аніме-магазин в Воронезької області. Про це повідомляється на порталі "RnBee".

У Росії батюшка освятив аніме-магазин

Аніме-магазин, фото з відкритих джерел

Магазин знаходиться в провінційному місті Лиски. У ньому можна купити плащі з Наруто, фігурки і графічні романи. Засновники проекту вирішили звернутися за Божою поміччю. Власники магазину звернулися до настоятеля Церкви Покрови Пресвятої Богородиці, а він познайомив їх з отцем Ігорем. Батько і освятив магазин. Батюшка сприйняв аніме як і будь-який інший вид мистецтва. Отець Ігор вважає, що важлива не форма, а ідея, яка закладена в відтворенні.

Один з власників магазину Ілля каже, що магазин позиціонується як "центр аніме-консерватизму", а значить російські традиції їм не чужі. Після цих подій покупців в магазині стало більше і вони стали розгрібати полиці.

Раніше портал "Коментарі" писав, що росіянин висміяв фальшивий Макдональдс в Криму. Приїжджий росіянин розповів про враження від походу в фальшивий Макдональдс в Сімферополі, який відкрили на місці старого в зв'язку з санкціями проти РФ за окупацію українського півострова. Відвідувач розповідає, найбільше здивувало те, що в "російському" Макдональдсі готували чебуреки і навіть було пиво на розлив. В цілому ж окупанти вирішили не морочитися з написанням зміною того меню, яке є в більшості ресторанів мережі Макдональдс. Єдине, де внесли корективи — це в назвах бургерів. Всередині самого закладу все залишилося, як і раніше. Змінився тільки головний атрибут Макдональдс, за яким про ресторан дізнаються в усьому світі, це велика жовта літера "М" на червоному тлі. Замість неї тепер якась інша незрозуміла емблема.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини